Kananmuna allergia ja mc donalds??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tietääkö joku onko noissa mäkkärin tai muiden ketjujen hampurilaisissa kananmunaa, lähinnä happymeal aterioissa. Meillä poika on syönyt nyt pariin kertaan ranskalaisia ja olisi kiva joskus ostaa koko ateria, mutta uskaltaako luottaa siihen, että kananmunaa ei ole käsitelty missään vaiheessa, meillä kun jo se voi aiheuttaa oireita?? Ehkä se on turvallisinta pysyä noissa ranskalaisissa.. vai onko mäkkärin brandi esim. sellanen että kananmunaa ei käytetä esim. pihveissä tai leivissä??Oletteko muut antaneet kananmuna-allergisille aterioita? Kiitoksia vastauksista!!

Kommentit (3)

Vierailija

Kysyisin millaisia allergiaoireita lapsesi on kananmunasta saanut? Tyttöni sai juuri äsken allergisen reaktion ja syitä voi olla monia mutta yksi epäilys on kananmuna.

Vierailija

mitä Mc Donaldsin henkilökunta ja vihkoset kertovat. Siellä ollaan käsittääkseni tosi tarkkoja näissä asioissa.Meidän pahasti mm. munalle ja maidolle allerginen 2,5-vuotias voi syödä siellä ranskalaisia ja pihvin. Muissa hampurilaisravintoloissa paistetaan esim. ranskalaisten kanssa samassa rasvassa kaikkea muutakin (mm. kalaa) eikä henkilökunta ole useinkaan yhtään perillä asioista, kun jotain kysyy...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat