Kuinka paljon jalka kasvaa vuodessa suunnilleen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tytöllä on nyt 22-23 kokoinen jalka. Tarjolla olisi IHANAT talvisaappaat kokoa 25. Ne ovat nyt ihan liian isot, mutta olisivatkoha sopivat ensi talvena? Siis syksyllä -06 ja talvella -07?

Mohno

Kommentit (5)

Vierailija

ensi syksynä tulee taas ihania kenkiä...meillä neiti käytti viime talvena kokoa 22. nyt syksykenkä on 25. käytin kokoa 23, se meni hyvin jalkaan ja lapsi ei valittanut, mutta kynnet alkoi oireilemaan ja kun mittasin olivat armottoman pienet.talveksi mulla on sekä 25 koon kengät että 26. kokeilin kaupassa jopa koon 27 kenkiä, niihin jäi kasvuvaraa 2cm eli ei oikeestaan kovinkaan paljon.talvikengissä pitäisi olla kasvuvaraa 1-2cm. luulen siis, että ostaisin koon 26 kengät ja laittaisin pohjallisen, jos ovat liian isot. riippuu tietty mallista.niin ja tämä jalan kasvu on vain meidän esimerkki. toisilla 2-vuotiailla on paljon pienempiäkin jalkoja.itsekkin rupean taas talven alennusmyynneissä veikkaamaan ensi talven kokoa. enää en usko kasvun olevan niin kovaa.

Vierailija

Luin jostain lehdestä, että KESKIMÄÄRIN lapsen jalka kasvaa 0-2- vuotiaana 3 kokoa vuodessa ja sen jälkeen 2 kokoa vuodessa. Siis keskimäärin!!!

Vierailija

Viime syksynä kun tyttö oli 1v ostin hänelle 23 talvikengät joilla käveli viime talven. Nyt täytti 2 v ja ostin hänelle 25 talvikengät.

Kannattaa mitata jalka ja kengän sisältä ottaa mitta. Tytön jalka on nyt reilu 14 cm ja 25 koon kengät on sisältä 16 cm jos antaa mitään osviittaa:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat