Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Naapurin rouva vetäs herneen nenään oikein kunnolla!

Vierailija

Anteeksi, jos tämä on vähän alentavaa, että naureskelen täällä takanapäin toiselle. Mutta mieluummin täällä, sillä " oikeassa" elämässä en tällaiseen alennu.Naapurissa asuu omasta mielestään itse täydellinen kasvattaja. Esim tutit ja tuttipullot saa hänet aivan pois tolaltaan. Tänään hän piti minullekin tietoiskun asiasta.En viitsinyt sanoa, mutta ajattelin mielessäni, että jospa hänkin keskittyisi välillä vähän muihin asioihin, kuten vaikka oman hygieniansa huolehtimiseen, niin olisi kaikilla läheisillä mukavampaa. En tiedä ketään naista, joka on niin täydellisen piittaamaton omasta ulkonäöstään. Hiukset pesemättömän rasvaiset, kasvot sottaiset ja koko ulkoinen olemus kerta kaikkiaan kuvottava. Pelkkä suihku saisi jo aikaan uskomattoman muutoksen.Kommentit (6)

Vierailija

Noi tutit ja pullot, ne on jotain ihan pientä elämän suurien asioiden rinnalla.Vaikka, niin se on joskus äiteen ulkonäkökin ;) Paitti, ei kai hajullaan saisi ympäristöään saastuttaa??

Vierailija

lyhyesti vielä, että kun en alkanut keskustella tuttiasioista, vaan kohauttelin olkapäitäni, johan meni hällä ilme nyrpeäksi ja sain taatusti huonon äidin leiman.

Uusimmat

Suosituimmat