Brio Kompin kopan kuomu ratasosan jatkoksi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa!Tuolla " tyhmien kysymysten" ketjussa joku kyseli samaa mitä olen miettynyt juuri itsekin; Brio Kompi vaunuja ostettaessa myyjä mainosti, että vaunun irtokopan jäätyä pieneksi voi kopan kuomun laittaa ratasosan jatkoksi. Onko kukaan osannut sitä laittaa? Meille tuo homma ei kyllä oikein auennut...Vai oletteko nukuttaneet vauvaa vaunuissa ollenkaan, kun koppa jää pieneksi?

Kommentit (3)

Vierailija

Mekään emme osanneet sitä asentaa, mutta tältä palstalta sain neuvon.Eli sen kuomun yläosa, siis kuomun reuna, tulee rattaiden jalkatuen alle ja kuomun nepparit kiinnitetään rattaiden istuinkangasta kiinni pitäviin neppareihin.Olikohan nyt selvästi kirjoitettu...?!Se jatkoperä ei mielestäni ole mitenkään maailman nerokkain juttu, sen olisi voinut valmistaja toteuttaa paljon järkevämminkin. Eli minusta se näyttää lähinnä tyhmältä, kun ne rattaiden kankaan nepparit lepattavat avonaisina. Meillä ei siis olla koskaan käytetty tätä kuomua rattaiden jatkona... =)Nalle ja poika kohta 8kk

Vierailija

Kokeiltiin tuota miehen kanssa ja meistä se näytti, että se ei oikein istu kunnolla. Tuntui vähän jälkeenpäin kyhätyltä idealta, kun ei ole mitään omia neppareita tms. Joten hylättiin myös koko juttu. Me ostettiin sellainen istuinpehmuste+ lämpöpussi, jossa on valjaille reiät. Kun tulee aika siirtyä rattaisiin (kun koppaan ei enää sovi) niin kaippa tyttö oppii pussissakin nukkumaan.

Vierailija

Meillä poika nukkuu päikkärinsä rattaissa ihan normaalisti, vaikkei siinä sitä kuomua olekaan. Poika on aina kiinni valjaissa rattaissa ollessaan.Näin ollen en ymmärrä muutenkaan sitä, kun tämä jatkoperäkuomujuttu on valmistajan mielestä niin hieno kun voi isompikin lapsi nukkua rattaissa. Miten siinä ei muka voisi ilman tätä pikkukuomua nukkua? Kun lapsi siirtyy vaununkopasta rattaisiin, on hän jo sen verran touho, etten millään uskaltaisi jättää ilman valjaita nukkumaan!Olenpas nyt epäileväinen tähän Brion keksintöön! =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat