Millaiset jonot julkisella IVF-hoitoihin?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tässä jo alan varautua tulevaan...eli kaksi inssiä takana, eka tyylipuhdas nega ja toisessa elellään viimeisiä piinailupäiviä. Tunnelmat ovat vähän siihen suuntaan että negaa tulee tästäkin inssistä. Lääkäri oli viimeks vähän sitä mieltä ettei enää välttämättä tehtäisi kolmatta inssiä vaan siirryttäisiin heti IVF:ään. Sitä vaan olen nyt ruennut miettimään et mitenkähän pitkään joudutaan taas oottamaan ennen kun ekaan IVF -hoitoon päästään? Hoidossa ollaan siis julkisella puolella, KYS:llä. Tietääkö joku millaset jonot tuolla on?

Kommentit (9)

Vierailija

Pisti silmään,että tekin olette Kysin alueelta. Niin mekin, vaikka me asioidaan tällä hetkellä yksityisellä. Meillä siis kaksi inssiä negaa, ja nyt alkoi ekan IVF:n suunnittelu. Kävin just tänään jättämässä reseptit apteekkiin, ja 625 euroa menee noihin lääkkeisiin, mutta mitäpä sitä ei maksaisi jos se vain toisi oman nyytin. Meillä menee siis maksukatto rikki näiden lääk´keiden myötä, joten jos tarvitsee uusia yrityksiä ensi vuoden puolella, ei tarvitse maksaa itse niitä lääkkeitä. Meillä munasolupunktio ja alkion siirto tulee olemaan todennäköisesti marras-joulukuun vaihteessa. Tässä vaiheessa ei vielä jännitä, jotenkin vain tuntuu kuin tämä olisi yksi uusi hoitokokeilu lisää. Ehkäpä mietteet ovat toiset sitten kun lääkkeitä alkaa varsinaisesti popsia ja tuo punktio lähestyä. Mutta kivaa, kun täällä on Kuopion seudultakin immeisiä!

T:tiitiäinen

Vierailija

KYS on kai Kuopio? Sikäläinen jonotilanne kiinnostaisi minuakin, mies on nimittäin hakemassa töitä sieltä päin. Ja meilläkin joudutaan IVF:ään, jos clomit eivät tämän vuoden puolella saa tulosta aikaiseksi.Vierailija

en halua masentaa, mutta lääkekatto on tuo reilu 600 euroa kalenterivuodessa eli tammikuussa aloitetaan aina taas nollasta... Mutta toivottavasti eka IVF tuottaa plussan!

Vierailija

Eli melkolailla nopsaan täällä näköjään pääsee IVF:ään jos tarve vaatii. Meille todennäkösesti tehdään vielä ainakin tämä kolmas inssi ja sit olis eka IVF ensi vuoden puolella tiedossa.

Vierailija

Olen hoidossa Kys:sissä ja läheteemme ivf hoitoon laitettiin toukokuussa, suunnitelukäynti oli heinäkuussa ja eka hoito on parin viikon päästä. Sanoivat sieltä että varsinaista jonoa heillä ei ole ja meidänkin hoitoa myöhästytti kesäsulku polilla. Joten hyvässä asemassa ollaan ketkä Kys:sin piiriin kuulumme, kun vertaa etelä-suomen jonoja!

Tsemppiä!

Vierailija

on jonon pituus NKL. Meillä kaksi epäonnistunutta inssiä takana ja yksi kuulema vielä tehtävä ennenkuin pääsee IVF jonoon ja sanoivat sen olevan n. puoli vuotta.Inssi tehdään joka toiseen kiertoon. Miten kuopiossa?Kysyin syytä siihenkin miksi vain joka toiseen kiertoon.. saa kuulema munasarjat rauhoittua välillä.t. Välikuukautta viettävä Oikku :)

Vierailija

Julkisen jonot riippuvat ihan paikkakuntakohtaisesta tilanteesta, yleispätevää jonotusaikaa ei ole olemassa. Hoitotakuun mukaisesti hoitoon *pitäisi* päästä puolessa vuodessa, mutta ei sekään taida joka paikassa automaattisesti toteutua, ellei itse vaadi hoidon järjestämistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat