Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

rokotuskielteiset! Jos LI pandemia tulee, otatko rokotuksen/rokotatteko lapsenne?

Vierailija

Jos tilastojen mukaan 5% lapsista jätetään rokottamatta niin varovasti laskien n.10% suomalaisista ei huoli rokotetta vaikka pandemia iskisikin.Vai onko niin, että ns. normaalit rokotukset jätätte väliin ja ratsastatte rokotettujen siivellä, mutta tosipaikan tullen alkaisi rokote kelvata?

Kommentit (12)

Vierailija

Olin aikonut kysellä samaa mutta ehdit ensin. Kiinnostas tietää, tuolla aiemmin kun oli niin voimakkaat mielipiteet kun ne rokotukset on niiiiin vaarallisia.

Vierailija

ottamatta jättämiselle lähinnä hypoteettinen. Eihän sitä virustakaan vielä ole! Eli JOS olisi virus ja pandemiatilanne ja JOS olisi toimiva rokote, rokottaisitko?

Vierailija

Totta kai, jos tiedettäisiin, että riski saada tauti vaikkapa bussissa naapurilta ja kuolemanvaara olisi, rokotuttaisin.Mutta jos olisi esimerkiksi vaarallinen vain hauraille vanhuksille ja muille alhaisen immuniteetin omaaville hlöille, en luultavasti ottaisi.Ja jos ja jos ja jos.

Vierailija

Aivan pöhköä mennä ainakin nyt rokotuttamaan tms, kun mitään vaaraa ei ole.Mutta ihan vain kuriositeettina kerron, että tänään kun kävin lääkäri-homeopaatilla (koulutuksena hällä siis sekä perinteinen lääketiede että homeopatia), tämä kehotti ajoittamaan atooppisesta ihosta kärsivän lapseni rokotukset erittäin tarkasti ja suurin osa mieluiten vasta vähän ennen kouluikää. Rokotusten kaikkia vaikutuksia kun ei tiedetä jne jne jne.Minusta on ihan typerää oikein MAINOSTAA olevansa sokeasti-rokotteisiin-uskova-henkilö, niin kuin tässäkin ketjussa lähes kaikki tekevät.

Uusimmat

Suosituimmat