Ihanat lelukaupat pinoon!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tuossa lego-keskustelussa kyseltiin lelukauppoja jotka myisivät kestäviä kunnon leluja. Ehkä voisimme laittaa listan mielestämme parhaista lelukaupoista tänne? Itselleni mieluisa on ehdottomasti Porvoon vanhassa kaupungissä oleva kauppa (anteeksi, en nyt muista nimeä, mutta muistaakseni on sillä samalla kadulla kuin Brumberg) joka myy mm Haban ihania puisia leluja, ritsoja, puumiekkoja, merirosvolippuja, puisia nukenvaunuja, kauniita nukketalon huonekaluja, yms. Kaikki sellaisia leluja joita ei taatusti marketeista saa!

Kommentit (4)

Vierailija

Eli Vaasasta, Kokkolasta ja Pietarsaresta löytyy Gurragömma lelu+lastenhuoneen sisustusliike. Siellä totisesti viihtyy niin Äiti kun lapsikin:-)

Vierailija

Kaneli1:

[quote]


Itselleni mieluisa on ehdottomasti Porvoon vanhassa kaupungissä oleva kauppa (anteeksi, en nyt muista nimeä, mutta muistaakseni on sillä samalla kadulla kuin Brumberg)Kaupan nimi on Riimikko.

Vierailija

on Nukkela. Todella ihana lelukauppa jossa muita leluja kuin tavallisista lelukaupoista saa. Nukkela sijaitsee Hatanpäänvaltatiellä Koskikeskusta vastapäätä.Birdy

Vierailija

Lisäksi Fannyssa & Alexanderissa aina yhtä mukava käydä hypistelemässä, tosin uusi Uudenmaankadun liike ei yhtä idyllinen kuin mitä vielä Kiseleffin basaarissa majaillessaan oli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat