P-N Kaupista. ov.

Vierailija

Luin taannoin vuosia sitten hänen lehtihaastatteluaan, jossa kertoi tavanneensa kuppilassa naisen, jolla oli alkoholiongelma. Sen lisäksi tällä naisella oli kuulemma väkivaltainen mies.Piia-Noora sitten kauhisteli siinä jutussa sitä, että miten jollain voi olla niin hirveä elämä, että on alkoholiongelman lisäksi vielä hakkaava mieskin. Ei voinut sitä käsittää. Jos en väärin muista, alkoi kirjeenvaihtoonkin tämän kanssa naisparkaa auttaakseen.Tulikohan hän ikinä ajatelleeksi, että mitä jos tällä pariskunnalla olisi lapsi, niin minkälaista hänen elämänsä olisi?Minäpä kerron esimerkin tosielämästä hyvinvointi-Suomessa:Lapsi joutuu jatkuvasti vauvasta asti yksin hylätyksi kotiinsa, kun äidin tekee mieli mennä baariin pitämään hauskaa. Kun isä tulee töistä kotiin, hän alkaa hakkaamaan muutaman vuoden ikäistä lastaan ilman mitään syytä. Ihan selvinpäin. Lapsi menee nälkäisenä nukkumaan toivoen, että äiti palaisi aamulla kännäysreissultaan ja antaisi hänelle ruokaa.Välillä äiti yrittää surmata lastaan, siinä kuitenkaan onnistumatta, taapero taistelee vastaan kaikilla voimillaan ja äiti vihdoin luovuttaa. Lapsi joutuu jatkuvasti piiloutumaan omaan kotiinsa välttääkseen potkut ja iskut. Vanhempien nukahtaessa hän syöksyy ruokakaapille varastamaan ruokaa pysyäkseen hengissä.Kulisseja pitää taitavasti yllä perheen isä, joten kukaan ei huomaa mitään eikä puutu asiaan ja näin vältetään paljastuminen.Aikuinen voi aina tehdä valintoja, lopettaa ryyppäämisen tai jättää hakkaavan miehensä, tarvittaessa vaikka ilmoittaa poliisille asiasta.

Mutta mitä voi tehdä vauva tai 3-4 vuotias lapsi?Ei yhtään mitään. Ei hän tiedä mitä on sosiaaliviranomaiset eikä hän voi tehdä parivuotiaana rikosilmoitusta poliisille. Sukulaisia hänellä ei ole.Kannattaa ajatella asioita vähän avarakatseisemmin, miettiä mitä jos..?

Kommentit (7)

Vierailija


Vaan tulee ihan tavallisesta keskiluokkaisesta perheestä kuten suurin osa teistä.Vasemmistolaiset ovat tämän maan ökyeliitti. Oikeistolaiset sentään tienaavat omat rahansa itse, mutta nämä bemari-demarit tunkevat verorahoja ja Fortumrahoja omiin loputtoman ahneisiin taskuihinsa.Minä en koskaan voisi äänestää ahneen demaripuolueen presidentti-ehdokasta. En näe siihen ensimmäistäkään syytä.

Vierailija

ja taas piia-noora, no, jos on elänyt normaalin lapsuuden (ja mielestäni onnellinen lapsuus on kuitenkin normaali), sitä suhteuttaa asioita siihen. ja vaikka tiedän että että kuvaamasi tilanne on kauhea, niin kyllä se p-n:n kuvaamakin tilanne on. aina löytyy vielä kauheampi tilanne ja vielä kauheampi elämä.

Vierailija

Tilanne ei ole enää ajankohtainen. Tuo lapsi on jo aikuinen ja hänellä on oma perhe.Nykyään ko. isä kehuskelee, että hänen tekonsa ovat rikosoikeudellisesti vanhentuneita jo aikaa sitten ja uhkaa kunnianloukkaussyytteellä kaikkia jotka häntä kehtaavat herjata.Halusin vain herätellä ihmisiä, että kaikki ei ole aina sitä, miltä näyttää ja kannattaa soveltaa elämässä joskus analyyttista älykkyyttä sen tiedon pänttäämisen sijaan. -ap-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat