Onko tässä talossa hyvä pohjaratkaisu

Vierailija

Noissa valmistalopaketeissa ei tunnu olevan oikein meikäläiselle kelpaavaa pohjaratkaisua, mutta tämä näyttää suht mukiin menevältä. Mitä mieltä ootte? Mitä hyvää, mitä huonoa. Tuo alakerta riittäisi meille ainakin aluksi eli voitas jättää yläkerta toistaiseksi rakentamatta.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Minustakaan ei ole kiva järjestely että: a) olohuoneesta mennään makkariin b) keittiön vieressä on KHH c) ainoastaan keittiöstä pääsee pesutiloihin.Olen pitänyt meidän pohjaa todella hyvänä. Meillä on keittiö ja oh toisessa päädyssä. Pesutilat (sekä KHH) keskellä ja toisessa päädyssä makkarit (3 kpl). Jokaisesta makkarista pääsee nopeasti hipsimään pesulle. Ihan kiva ettei tartte roudata pyykkejä keittiön läpi, kun ei niitä siellä tarvita. Joku tietysti voisi moittia meidän pohjaa siitä että meillä on pieni käytävä (hukkatilaa), mutta oikeasti se on minusta pienempi paha kuin että joutuisi kävelemään pesulle olohuoneen tai keittiön läpi. Nyt meillä pääsee makuuhuoneista KHH:n ja pesuhuoneen " suojiin" kolmella tai neljällä askeleella.

Vierailija

Kiitos kommenteista! Just samat puutteet löysin itsekin, mutta muuten tämä näyttäisi suht avaralta ja tilavalta.Haluaisin sellaisen pohjan, jossa makuuhuoneet on omassa päässään, sauna/kylppäri/khh siinä keskellä ja tupakeittiö toisessa päässä. Näin saisi nuo makuuhuoneet rauhallisempaan päähän taloa eikä tarvitsisi myöskään kulkea koko talon läpi saunaan.T: AP

Vierailija

Jos tuntuu että pohjat ei oikeen sovellu teille, niin ottakaa ENITEN sopiva ja menkää sen kanssa arkkitehdin puheille ja pyytäkää muokkaamaan teille sopivaksi.

Vierailija

Ei musta peseytyminen ja ulostaminen oikein kuulu samaan tilaan. Kiva saunoa paskanhajussa..?Vessa ulos kylppäristä, ja kuitenkin suht. lähelle pesutiloja olisi ideaali. Muuten Ramin talo näyttää aika hyvältä.

Vierailija

tais olla perustylsä ratkaisu kodinhoitohuoneesta saunaan. minkäs kokoisia makkarit ne pitäs olla 12-15 neliötä vähintään, ei mitään koppeja.

Vierailija

a) olohuoneen perällä yksi makuuhuone, johon käynti olohuoneesta - epäkäytännöllistä

b) tuo saunaosastoon ym kulku keittiön läpi, ei lainkaan hyvä juttu

Vierailija

tota seinämää ollenkaan.

Keittiön kaapit olisi kaikki yhtenä pötkönä

eli esim. ikkunan alla olisi työpöytää ja tuo

ruokailupöytä olisi keskellä huonetta.

Vierailija

- kuka tuota vessaa kylppärin perällä käyttää? On turha.

- Missä master bedroomin asukkaat käy vessassa?Asioita joista en itse pidä on tuulikaappi (pieni, siihen vaan kasautuu kengät. Mielummin iso eteinen), se että ei ole ruokatilaa erikseen, ja saunassa saisi olla isommat lauteet (L).

Vierailija

on meillä vieras/työhuone, josta on kulku saunaan eli lisäovi on tehty työhuoneeseen.

Meillä on yläkertakin valmiina ja lasten makkarit on alakerrassa ja aikuisille on sitten yläkerta ja oma kylppäri.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat