Ongelma miehen kanssa, autatteko?

Vierailija

Olemme naimisissa, tunteneet toisemme 6 vuotta. On yksi lapsi.Oikeastaan ainakin parin viime vuoden aikana olen kärsinyt siitä, ettei mieheni olekaan enää sängyssä sitä mitä hän oli suhteemme alkuaikoina: kokeilunhaluinen, aktiivinen, kiihottavaa seuraa. Halusi tietää, mistä pidän ja toteuttikin toiveeni. Näin oli kyllä molemmin puolin, uskon niin. Luulin, että tämä mies pitäisi minut tyytyväisenä loppuelämäni, ja siinä uskossa perustin perheen tämän miehen kanssa.No, pikkuhiljaa mies vaikeni sängyssä: ei enää kuiskaillut korvaani, ei paneutunut esileikkeihin. Suunta on ollut viime aikoina siihen suuntaan, että hän makaa lahnana selällään ja pyytää silittämään ja ottamaan suihin. Sen teenkin vähintään kerran viikossa, sanotaan että joka toinen orgasmi on hänelle näin toteutettu. Seksin jälkeen mies kääntää kylkeään ja nukahtaa nopeasti, tai jos on aamu, lähtee töihin. Ei sanallakaan tai eleelläkään ilmaise " kiitostaan" tai tarjoa vastapalveluksia. Seuraus on lähinnä se, että muutaman päivän saan taas olla täysin ilman huomiota.Jos haluan munaa, tulee minun tehdä siihen itse aloite. Eli ottaa vaikka suihinoton tai hyväilyn päätteeksi. Mies ei itse yleensä hakeudu kimppuuni. Ei siis osoita haluavansa minua. Jos olen pyytänyt häntä hyväilemään, hän saattaa sanoa että joo illalla ja kun ilta tulee, hän meneekin nukkumaan. Suora toimintakaan ei siis ole tehonnut.Tästä olen yhteenvetona tullut siihen tulokseen, että mieheni ei halua minua enää, vaan haluaa vain sen tarvitsemansa seksin, minkä saa vähällä vaivalla.Olen puhunut miehelleni, kirjoittanut sähköpostia jne, mutta mitään parannusta ei näytä tapahtuvan. Mitä voin enää tehdä? En mielestäni ole yhteisten vuosiemme aikana ulkoisesti muuttunut (paino tms) niin paljoa, että mieheni ei pitäisi minusta tällaisena (vertaan nyt siis siihen, mitä hän ajatteli minusta suhteemme alkuaikoina, silloin kun hän vielä sanoi sen ääneen). Vaikka tottakai äiti näyttää ja tuntuu erilaiselta kuin se tyttö, joka minä olin tutustuessamme (neitsyt).Olen raskaana mikä saattaa vaikuttaa mieheni suhtautumisen minuun, mutta yritykseni keskustella asiasta tyrehtyvät alkuunsa, kuten muutkin seksiin liittyvät keskustelut. Hän vain tokaisee tyyliin " meillä menee hyvin, ei meillä ole ongelmaa" mutta ei kuule sitä, että minulla on asiasta murheita. Sen verran olen antamaani seksiin yrittänyt panostaa, että hieman oletankin miehen olevan saamaansa tyytyväinen.Ja toisaalta tällaista meillä on ollut jo ennen raskauksiani...

Eli: seksiä on kyllä, riittävästikin, mutta se ei ole minulle henkisellä tasolla tyydyttävää. Miten sellaiseen pääsisi? Uskon, että molemmat rakastamme toisia " riittävästi" , joten ei pitäisi olla ongelmia sillä puolella. Vai onko kuitenkin? Enkö vain näe sitä? Mies ei kyllä koskaan puhu tunteistaan eikä näytä niitä. Vaikea hyväksyä että loppuelämäni olisi tällaista!Kiitokset jos osaatte auttaa /kommentoida!

Kommentit (13)

Vierailija

mies kyllä laittaa monet asiat väsymyksen ja työstressin piikkiin, mutta usein myöntää olevansa laiskakin.ei kai sitä stressiäkään voi vuosikausia putkeen jatkua, varsinkin kun tiedän,miten hänellä menee töissä.

Hän urheilee ja on hyvässä kunnossa, ihan normaalipainoinen ja hyväkroppainen, en usko että häpeää itseään.

Vierailija:

Lainaus:


onko työstressiä ? onko mies itse huonossa kunnossa/olutkumpu hävettää ?

Vierailija

tunsin itseni aikaisemmassa pitkässä suhteessani hyväksikäytetyksi. En välittänyt seksistä vaan se oli pakkopullaa. Kuvittelinkin silloin, ettei seksuaalista halukkuutta ole tarkoitettu minulle. Kerroin tunteistani edellisen suhteen tiimoilta miehelleni, joka ei nyt uskalla tehdä koskaan aloitetta. Hän kyllä tyydyttää minut täydellisesti suulla sekä käsin eikä seksin suhteen siinä mielessä ole ongelmaa. Se on täydellistä. Minäkin nautin seksistä suunnattomasti. Rakastan kokeilla erilaisia juttuja ja minä niissä kaikissa yleensä aloitteen teenkin. Se mikä tavallaan harmittaa on, ettei mies tee koskaan aloitetta. Hän ei hyväile minua koskaan yllättäen vaan odottaa, että minä vihjaan asiasta. Pelkää ilmeisesti, että satuttaa minua. Syynä pelkoon menneisyys. haluaisin, että mieheni vain tulee ja ottaa minut. panee takaapäin niiin, että tuntuu sekä puhuisi rivoja. Arvostan toki sitä, että mieheni haluaa minun olevan halukas seksiin. En kuitenkaan pystyisi mitenkään vertaamaan mieheni " yllättävää ottamista" siihen mitä entisessä suhteessani koin. Rakastan nykyistäni ja kaikki on vaan niin eir tavalla. Mies on kovana jo pelkästään siitä, että katselee kun riisun illalla vaatteitani. Jos menen viereen makaamaan ja vain odottaisin hänen kosketustaan seksi mielessä niin sitä ei tapahtuisi. Asiasta ollaan kyllä juteltu, mutten siltikään ymmärrä miksi aloitteen tekeminen on hänelle niin vaikeaa.

Vierailija

Mulla on aivan samanlaisia tuntemuksia. Meillä on kaksi pientä lasta, pari raskausarpia ja enemmän riippuvat rinnat. Mutta kiloja ei ole sitäkään mitä alkuaikoina. Ja mieheni on sanonutkin ettei sille sellaiset asiat merkitse.

Siis, viimeksi eilen illalla meillä oli juuri kuvailemaasi seksiä: Mies makaa selällään silmät kiinni, minä räplään ja ratsastan, teen itselleni orgasmin ja miehelle. Mies ikäänkuin herää siinä vaiheessa kun on juuri laukeamassa.

Mies passivoitui siinä vaiheessa tuollaiseksi kun minä sain elämäni ensimmäisen orgasmin. iloitsin silloin siitä johon hän totesi että oma se on asiasi.

Viikko sitten kun sain taas pakit mieheltä, sanoin selvästi että seuraavan aloitteen teet sinä. Sitten torstai-iltana hän makasi pimeässä hereillä, ei tehnyt mitään, tiesin mitä se halus mutta en tehny itsekään mitään. Nukutti raskaasti. Kohta kuuluu kuorsausta ja kysyn nukutko. ei kuulema nukkunut. Kysyin ootko suunnitellu jotain vai nukutaanko, halusi tehdä jotain. No, kohta tulee päälle ja aikoo naida, minä tuumaan etten ole vielä valmis. selvästi pettyy ja kääntyy vierelle. Noin intohimoista meillä miehen puolelta.

Itse koitan näyttää selvästi sillon ku haluttaa. Ja otan mieheltä jos se ei anna.

Mutta sitä kaipais niin paljo että toinen haluais tuottaa nautintoa ja nauttisi siitä. Se syö niin paljo itsetuntoa ku toinen ei tee mitään. Siitä onkin kauan kun viimeksi se oli halusta innoissaan.

Taas on talvi tulossa ja meillä on aina niin hiljaista talvella.

Ja tosiaan, joskus alkuaikoina koitin puhua miltä tuntuu ja mistä tykkään nii hän jyrkästi kieltäytyi puhumasta seksistä. Ja jatkossa mun puhumiset on " taas noita sun seksijuttujas" .

En tiedä mitä pitäis tehdä. Pelottaa että oon tehny tai sanonu jotain niin väärin että se on menny noin lukkoon.Auttakaa jos osaatta!T. Hätää kärsimässä

Vierailija

Jaa, että minä en enää kiinnosta miestä. Jos näin todella on, mitä voin tehdä? Ei mua hirveesti voi muuttaa, enkä kyllä ole niin tyhmä, että miehen mieliksi kovin suuria alkaisin tekemään.Itse ajattelen, että parisuhteessa kaiken a ja o on kunnioittaa toista ja hyväksyä hänet sellaisena kuin hän on, opetella rakastamaan toista hyvine ja huonoine puolineen. sillä kaikissa ihmisissähän niitä on!jos miestä kiinnostaa joku toinen, sitä en varmasti koskaan saa tietää enkä kai haluakaan. oonkohan mokannu tän jutun, kun olemme joskus katsoneet yhdessä pornoa videoilta ja lehdistä. luulin että se olisi hyvä lisämauste, mutta mies taitaa saada siitä ihan vääränlaisia kiksejä?sellainenkin saattaa olla selitys, että kun olemme toisillemme melko pitkälle itsestäänselvyyksiä (emme hyväksy avioliiton ulkopuolisia suhteita), ajatteleeko mieheni että ihan sama, miten vaimoa kohtelee kun ei se mihinkään tuosta kuitenkaan lähde... helpommalla pääsee kun antaa vaimon olla.sinänsä aika valitettavaa mutta lohduttavaakin, että meitä kärsiviä naisia on muitakin. yritetään yhdessä tehdä suhteillemme jotakin, joohan!

Vierailija:

Lainaus:


Jos alkuaikoina on ollut kiihkeää ja enää ei kiinnosta niin kuulostaa

hälyttävältä. Sinä et ole muuttunut mutta miehen kiinnostuksen kohde on. Sinä et kiinnosta koska joku muu kiinnostaa.

Tämä on tilanne ellei syynä ole henkinen ongelma.

Fyysisesti mies ei ole ikinä liian väsynyt seksiin, ellei nyt ole maratonia juuri juossut. Jos jaksaa maata selällään ja antaa suihin niin jaksaa varmaan maata vatsallaan ja nuolla.

Henkisesti voi väsyä, silloin jaksaisi mutta ei kiinnosta. Syitä varmaan miljoona.

Vierailija


Printtaapa netistä seuraavat lomakkeet Väestöliiton parisuhdesivuilta:http://www.vaestoliitto.fi/toimiva_parisuhde/kartoita_parisuhdettasi/Siellä on myös paljon muuta materiaalia ja luettavaa, joka voisi olla sulle ja miehellesi hyödyksi.Lisäksi tulee mieleen pari muuta juttua:

-Eihän miehesi ole masentunut? Tai onko hänellä jotakin muuta ongelmaa? Harrastaako liikuntaa - se lisää seksuaalistakin vireyttä ja kohottaa kaikin puolin mielialaa. (Kunnon liikunta on kuulemma yhtä tehokasta kuin jotkut masennuslääkkeet!!)

-Onko teillä tarpeeksi kahdenkeskistä aikaa tehdä yhdessä jotakin mukavaa - muutakin kuin sekstailla? Saatteko lapsia annettua yöhoitoon?Olet jo yrittänytkin kovasti saada miestäsi puhumaan tunteistaan ja tilanteestanne. Jos ei vieläkään meinaa onnistua, niin sano suoraan, että sinusta tilanne ei ole nyt hyvä ja nyt on PAKKO puhua.

Vierailija

Kiitokset viestistä, hyviä näkökulmia! ja linkki oli myös ainakin itselle mielenkiintoinen ja avartava. Ehkä annan miehellekin vinkin. yleensä hän kyllä suhtautuu naureskellen niihin parisuhdeartikkeleihin, joita olen häntä pyytänyt lukemaan...meillä on helposti paljonkin kahdenkeskistä aikaa iltaisin ja olemme viettäneet muutaman pienen parisuhdeloman, mutta seksi on silloinkin samanlaista, enkä ole uskaltanut näitä lomia pilata avaamalla keskustelun aiheesta, joka yleensä aiheuttaa vain riitaa. siinä menis hyvät lomat pilalle.sen kerran, kun olemme onnistuneesti keskustelleet, pari päivää on sen jälkeen mennyt paremmin, kunnes taas palataan tähän perusongelmaan. on alkanut tuntumaan, että puhuminen on ihan turhaa. terapioihin ym. mies ei lähde.Vierailija:

Lainaus:
Printtaapa netistä seuraavat lomakkeet Väestöliiton parisuhdesivuilta:http://www.vaestoliitto.fi/toimiva_parisuhde/kartoita_parisuhdettasi/Siellä on myös paljon muuta materiaalia ja luettavaa, joka voisi olla sulle ja miehellesi hyödyksi.Lisäksi tulee mieleen pari muuta juttua:

-Eihän miehesi ole masentunut? Tai onko hänellä jotakin muuta ongelmaa? Harrastaako liikuntaa - se lisää seksuaalistakin vireyttä ja kohottaa kaikin puolin mielialaa. (Kunnon liikunta on kuulemma yhtä tehokasta kuin jotkut masennuslääkkeet!!)

-Onko teillä tarpeeksi kahdenkeskistä aikaa tehdä yhdessä jotakin mukavaa - muutakin kuin sekstailla? Saatteko lapsia annettua yöhoitoon?Olet jo yrittänytkin kovasti saada miestäsi puhumaan tunteistaan ja tilanteestanne. Jos ei vieläkään meinaa onnistua, niin sano suoraan, että sinusta tilanne ei ole nyt hyvä ja nyt on PAKKO puhua.

Vierailija

Kyllä se mies varmaankin sinusta välittää, mutta ei ikävä kyllä kuulosta olevan kovin seksuaalisesti aktiivinen, mikä taas ei johdu sinusta vaan hänestä itsestään eli asia, joka tuskin on kenenkään syytä. Liekö geeneissä.

Jos mies on alussa ollut aktiivisempi, niin asialle luulisi voivan tehdä jotain. Laita mies saalistamaan, eli tyydytä itsesi, kun mies ei ole kotona ja torju hänet useaan otteeseen. Tämä voi herättää nukkuvan leijonan.

Minä en puutu mahdollisiin parisuhdeongelmiinne, koska niitä en voi tämän perusteella tietää, mutta miehessä on kuin onkin saalistava " leijona" . Ed. suhteessani sain mieheni viimein kuumaksi, kun aloin torjua hänet systemaattisesti sen kerran, kun hänkin halusi. Yrityksest lisääntyivät ja pian hän olisi halunnut jatkuvasti. Ikävä kyllä, meillä oli kaikki jo niin pielessä, että ero tuli, mutta mies olisi halunnut jatkaa vielä...

Eli tee jotain. Voit vielä pelastaa suhteesi. Meillä se ei enää onnistunut, kun liian kauan oli kylmää ja viileää.

Vierailija

Olemme olleet naimisissa 5 vuotta, 2 lasta. Mieheni oli suhteen alussa kovinkin innokas, tosin ei kokeilunhaluinen. Olin hänen ensimmäisensä. Seksi kuitenkin hyytyi jo parin vuoden teiniseurustelun aikana niin, että edes armeija aikana hän ei viikonloppuisinkaan enää aina halunnut.Nykyään arvaatte mikä on tilanne. Hän ei ole pyytänyt seksiä enää vuosikausiin. Lapset tehtiin. Minä haluaisin kyllä, mutta en ole enää vuosiin jaksanut tehdä aloitteita, kun tuntuu niin teennäiseltä.Minulla on vuosien mittaan ollut suhteita ja niiden varassa kai koitan seksielämääni elää jatkossakin. Harmittaa todella, sillä suhde toimii muuten kohtalaisesti. Hän ei todellakaan tiedä näistä suhteista, se ei ole ongelma.Itse hän sanoo vaan, ettei huvita. Tiedän kuitenkin hänen seikkailevan netissä ties millä sivuilla... joten kyllä seksi sinänsä kiinnostaa.Typerää ehkä, mutta tämä on syy miksi joskus eroamme, jos eroamme...

Vierailija

Jos alkuaikoina on ollut kiihkeää ja enää ei kiinnosta niin kuulostaa

hälyttävältä. Sinä et ole muuttunut mutta miehen kiinnostuksen kohde on. Sinä et kiinnosta koska joku muu kiinnostaa.

Tämä on tilanne ellei syynä ole henkinen ongelma.

Fyysisesti mies ei ole ikinä liian väsynyt seksiin, ellei nyt ole maratonia juuri juossut. Jos jaksaa maata selällään ja antaa suihin niin jaksaa varmaan maata vatsallaan ja nuolla.

Henkisesti voi väsyä, silloin jaksaisi mutta ei kiinnosta. Syitä varmaan miljoona.

Vierailija

Näin miehenä kuulostaa vähän " oudolta" tuo teidän tilanne. Kyllähän miehen " pitäisi" haluta jos ei ihan joka päivä, niin ainakin joka viikko. Jokin lukkotilanne voisi olla hyvinkin mahdollinen. Jos olet vaikka joskus torjunut jonkin hänen fantasiansa/halunsa ja nyt mies on siitä jotenkin loukkaantunut ja lukossa. Yksi vaihtoehto on myös se että jos jostain toista kautta (toinen nainen, oma käsi) saa tarvittavan tyydytyksen, niin sitten ei välttämättä kotona enää niin kiinnosta. Vaihtoehtona voi olla myös väsymys, masennus, stressi, sairaus ym.Kyllähän parisuhteessa pitäisi pystyä puhumaan kaikesta ja ratkomaan ongelmia. Pistä miehesi kova kovaa vasten ja " pakota" hänet puhumaan. Ei kai (seksi)tilanne tuosta voi hirveästi enää pahentua.

Vierailija

suomalainen mies........käy duunissa,elättää perhettä,juo viikonloppuna ja yrittää jotenkin eteenpäin.......pitemmässä parisuhteessa seksi vähenee etenkin jos skidejä..........noi seksi addikti miehet taas panee milloin vaan ja ketä vaan.

valinnanvapaus jokaisella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat