Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka katselisi tällaista miestä?

Vierailija

kuvausta vittupää-äijästä:pornohullu, käy kaikissa seksichateissäkin juttelemassa ja haaveilee kahdesta naisesta yhtä aikaa. ei mitään romanttisuutta makuuhuoneessa, sen kosketus inhottaa minua silloinkin kun muuten menee hyvin. ei sytytä yhtään ja siitä huolimatta se vainoaa minua koko ajan.Epäkohtelias ja tyly, monesti puhuu tai vastaa tylysti ilman syytä ja inttää joka asiasta vastaan jo periaatteenkin vuoksi. Korottaa ääntä lukemattomia kertoja päivässä, esim. jos ei heti etsimänsä osu silmään.

Koskaan ei aikaa jutella, aina on jotain mielenkiintoisempaa radiossa, telkkarissa tai lehdessä.On aina oikeassa ja mustavalkoinen maailmankatsomus. Jyrää oman tahtonsa läpi välittämättä minun mielipiteestäni, kaikissa isommissa asioissa.Tarttuu sanomisiin ja käyttämiini ilmaisuihin ja alkaa riitelemään niistä sen sijaan että varsinaisesti kuulisi mitä sanottavaa minulla on.Ei kauhean empaattinen, hänellä on sellainen asenne että masentuneet tarvitsevat potkun perseelle ja jos joskus huoliani sille kerron niin ei jaksa kuulemma niitä kun on omiakin asioita mietittävänä.Siivota se ei viitsi kuin aniharvoin, ja silloinkin huonosti.Kuulostaako kauhealta vai olenko itse hullu?Kauheinta tässä on se että seurassaan minustakin on tullut sellainen että huudan ja raivoan helposti, ennen en koskaan ole sellaista tehnyt, enkä vieläkään muiden ihmisten seurassa.

Kommentit (8)

Vierailija

En usko että piirteet on yks kaks yllättäen vaan pompanneet esiin, joten kuulostaa tylyltä, mut ois kannattanu jo heti alussa miettiä jaksaako tuota ihmistä vai ei. En tarkoita pahalla, olen itsekin eronnut kaksi kertaa pitkästä suhteesta, enkä itsekään todellakaan nähny varoitusmerkkejä jo suhteen alussa vaikka niitä varmastikin oli. Mutta nyt oon oppinu sen verran, että en enää elä ruusunpunaisten kuvitelmien vallassa, vaan suostun näkemään myös ne varoittavat merkit heti suhteen alussa..Jaaha, eksyin näköjään vähän aiheesta, mutta aplle toivon reilusti miettimisaikaa; onko toinen todella kokoajan tuollainen? mitä hyviä/huonoja puolia miehessä/suhteessamme? mitä hyviä/huonoja puolia erossa? ja tähän lisäksi rehellinen, asilllinen keskustelutuokio miehen kanssa..ja loppuun päätös, joko erosta tai suhteen jatkosta PARANNETTUNA versiona (molemmat muuttaa käytöstään yhdessä sovittujen asioitten perusteella)Tsemppiä :) Kyllä sinä selviät, oli päätöksesi sitten mikä tahansa.

Vierailija

luettelin tietysti vain huonoja puolia, on siinä jotain hyvääki jota en nyt jaksa mainita kun olen siihen suivaantunut. kiitos tuestanne ;-)

Uusimmat

Suosituimmat