Onko muilla tällaista?

Vierailija

Työpaikallani on paljon sellaista, mitä emme ehdi tehdä työaikana, koska olemme niin kiinni toisissa tehtävissä. Esimerkiksi käytännön järjestelyjen suunnittelu, suunnitelmien teko, kirjalliset työt jne. Nämä jäävät sitten aina työajan ulkopuolella tehtäväksi. Tai oikeastaan ylitöinä ne pitäisi tehdä mielestäni.Mutta mutta... työtiimissäni on kolme muuta työntekijää. Heistä työ on niin mukavaa ja yhteishenki tärkeää että he ovat jatkuvasti (kerran-pari kuussa vähintään) järjestämässä illanviettoja työpaikalla tai kunkin meistä kotona. Samalla kahvitellaan, joten heistä se on vain mukavaa eikä heistä työtunteja todellakaan oteta takaisin, sehän on vain mukavaa olla yhdessä. Samoin he ovat koko ajan puuhaamassa tapaamisiltoja asiakkaiden kanssa- henkilökunnan omalla ajalla tietenkin. Heistä vain on niin mukavaa olla yhdessä työporukalla vapaa-aikanakin. Olen koettanut hillitä näitä iltatapahtumia, mutta tuntuu että siten jään joukosta pois mikä taas vaikeuttaa työntekoa. Ja ylitöiden ottamiseen muut kommentoivat että " et sinä niitä voi ottaa, se on asiakkailta pois, ja koko ryhmältä, kivojahan nämä tapaamiset ovat ja on kiva viettää aikaa yhdessä" .Kommentit (3)

Vierailija

miehet ei ikinä tekisi mitään tuollaista. ne kyllä tekee paljon töitä ja kotonakin, mutta katsovat myös tarkkaan että firmalta tulee täysi palkka, ilta- ja ylityökorvaukset, päivärahat ja ateriakorvaukset ja matkakulut ja... tietysti tarjottavat on firman piikkiin, taksilla mennään kotiin firman piikkiin, ja hotellitkin jos ei olla kotipaikkakunnalla. Ja kuka sitä nyt illanviettoja kotinurkissa pitää.naiset on liian kilttejä, liian vastuuntuntoisia, liian arkoja, liian talkoohenkisiä. Kaikilla pitäisi olla miehenä paperityöläinen tai insinööri että katsoisivat vähän perään tuota ilmaiseksi työskentelyä.

Vierailija

ilmaiseen ylityöhön tai viettämään iltojasi työnmerkeissä.

Voihan se olla että siinä saa " huonon" maineen jos niistä kieltäytyy, mutta ei kai tuollaista kukaan loputtomiin jaksa, varsinkin jos on perhettä.

Minusta ilmaisen ylityön tekeminen on väärin. Kuka siinä voittaa? Työnantaja, ei koskaan työntekijä. Jos teillä on kerran sellaisia tehtäviä joita ette voi tehdä työajalla, niin sehän tarkoittaa että teillä on liian vähän työntekijöitä. Ja jos te teette sen työn ilmaiseksi, niin ikinä siihen ei oteta lisää porukkaa. Sehän on selvä juttu.

Vierailija

noihin tapaamisiin, koska en halua olla se yhteistyökyvytön tyyppi. Muilla on jo isot lapset, minulla kouluikäiset. Muut haluavat jotain ohjelmaa illoikseen ja järjestävät siksi näitä innolla...Väkeä on tosiaan liian vähän. Kaikki aika menee lapsiryhmässä ja nämä kaikki muut asiat on tehtävä sitten joskus.. työpaikka siis päiväkoti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat