Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä avuksi nuhaiselle ja yskäiselle pikkuiselle

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Aika paljon tuntuu olevan limaa, kun yskii. Tulee ihan ulos asti. Kuumetta ei ole, mutta kovin levoton ja itkuinen tuon nuhaisuuden ja limaisuuden vuoksi. Poju on puoli vuotias.Pikkuinen kiittää neuvoistanne :).

Kommentit (6)

Vierailija

Jos imetät vielä, niin pudota muutama tippa maitoa vauvan nenää, niin johan röörit aukenee :) Ämmässä on itsessään myös antibakteerisia ainesosia, joten helpottaa sitäkin kautta.

Vierailija

Meillä tytöllä iskee aina nuhan aikaan tosi paha yskä. Pahimpina öinä ollaan kahdestikin höyrytetty, mutta se tepsii! Yskä rauhoittuu ja saadaan taas jatkettua unia. Homeopaattinen yskänlääke, Dr. Reckeweg R8 on myös tosi hyvä, jos yskä vaivaa. Homeopatiaa ollaa käytetty muutenkin, mutta juuri yskään tuo edellä mainittu on tosi tehokas!Höyryhengitys on kätevintä mielestäni suihkussa. Eli kuuma vesi päälle niin saat koko kylppäriin mukavat höyryt. Vaatteet pitää kyllä vaihtaa moisen jälkeen, kostuvat siinä sen verran.Vierailija

Nuhainen lapsi kannattaa yöksikin laittaa liinaan nukkumaan, vaikka siitä itse vähän niskoihin jäykkyyttä voi saadakin. Lapsi kuitenkin nukkuu loistavasti, kun saa olla pystyasennossa.

Vierailija

Yöt ainakin helpottuu. Meillä on just toivuttu flunssasta ja kullanarvoinen konsti oli ilmankostutin makuuhuoneessa. Ikkuna oli aamulla huurussa ylös asti... Mutta auttaa todella hyvin. Ilmankostuttimet tietty maksaa aika paljon. Halvempi konsti on laittaa patteri kuumaksi ja märkiä pyyhkeitä päälle. Jos vaan patterit saa teidän talossa kuumaksi, meillä ei saa.Toinen tehokas juttu on silputtu valkosipuli yöpöydällä. Karmea katku, mutta toimii.

Vierailija

... mutta tässä mun suosikki:

sipulia hakkelukseksi, harson sisään kääritään niin ettei tipu ympäriinsä, ja harso laitetaan lapsen rinnan päälle (iholle suoraan, solmu niskaan taa). avaa hengitysteitä (NENÄÄ!!), lämmittää rintaa (räkä liikkuu paremmin , en tiedä, mutta mukavalata tuntuu), antibioottista vaikutusta, ja kerää kuolat ja räät jos paita muuten niistä kastuu...

paras vaikutus: avaa hengitystiet.

en uskalla käyttää lapsen nukkuessa, vaan ripustan sipulinyssäkkäharsoni sämgyn päätyyn.

lisäksi ei mainittuja vinkkejä: homeopaatin suosittelemat homeopaattiset rakeet, suolalius-nenäsuihke.

Uusimmat

Suosituimmat