Käsi sydämmelle: jos olisit lääkäri, kirjoittaisitko perheellesi Tamifluta " varalle" ?

Vierailija

Musta on tosi tekopyhää, että täällä mammat arvostelevat lääkäreitä, jotka kirjoittavat omalle perheelleen Tamifluta ikään kuin varmuudeksi varalle. Jokainen meistä toimisi samoin, myös minä, jos olisin lääkäri. Tahtoisin tottakai edes yrittää suojata lapseni ja perheeni.

Kommentit (3)

Vierailija

Mielestäni tämä koko lintuinfluenssa-juttu on mennyt aivan liian hysteeriseksi. Maailmassa on ollut jo useamman vuosikymmenen erilaisia viruksia yms. joista olisi voinut huonolla onnella tulla pandemioita. Ihan varmasti joku pandemia vielä ennemmin tai myöhemmin tuleekin mutten tosiaan rupea siitä panikoimaan ennen kuin reagoinnin aika on. Ja yleensä tuon kaltaisissa flunssalääkkeissä on kovin kovin huono säilyvyys vaikka pitäisi lääkettä jääkaapissa joten eipä varmaan kannata hamstrata ko. lääkettä etukäteen...

Vierailija

ja se minusta ei edes perusteluja kaipaa. Hyvä jos joku on niin kovin periaatteellinen ettei kirjoittaisi, mutta minä kyllä sen tekisin.

Vierailija

Ei kai kukaan niin korkeasti koulutettu ole niin typerä ettei määräisi perheelleen lääkettä jota voi syödä myös ennaltaehkäisevästi.Periaatteellisuudella ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Tai jos on, niin periaatteet on kyllä ihan perseestä jos ehdoin tahdoin haluaa vaarantaa perheensä terveyden.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat