Neuvoja kaivataan kuolaamisesta talvella

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poikani 2v kuolaa ihan älyttömästi ja nyt kun on tuloillaan nämä kylmät ilmat, niin on hieman neuvoton olo. Viime talvena poika oli vielä lähes paikallaan, joten kaulan ja leuan kuivana pitäminen onnistui ihan paperilla pyyhkimällä, mutta tänä vuonna poika jo juoksee ympäriinsä... että jos joku osaa neuvoa, niin tässä olis tilaisuus...Oletteko pitänyt pakkasella kaulahuiveja ja vaihdellut niitä sitten kesken ulkoilun kuiviin vai mitä keinoja olette keksineet? Muuta ei itsellä nyt tähän hätään ole tullut mieleen.

Kommentit (3)

Vierailija

lääkärissä sanoivat, että on ihan normaalia ja suu ja hampaat on tutkittu. Sitten 3-v. tarkastuksessa sanoivat, että katsotaan uudestaan, kun puhe on kehittynyt. Mutta neuvoja kaipailisin tuohon pukeutumiseen talvella...

Vierailija

Moi! Mun esikoinen kuolasi ihan hirmuisesti, käytin hänellä froteisia ruokalappuja muun vaatetuksen päällä. Niitä oli useampi mukana, ja vaihdoin sitä mukaan kun kastuivat läpi. Siten pysyivät muut vaatteet kuivina.Kannattaa ostaa/ommella myös sellaisia froteelappuja, joissa on alla joku muovityyppinen kangas, niin taatusti ei mene läpi!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat