minkäikäisenä sisälle päikyille???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poika nyt 10,5kk. joko opettaisitte siälle päikyille vai vieläkö ulos....Kommentit (4)

Vierailija

Ei pitänyt millään päätä alhaalla ja taisteli unta vastaan. Kyllästyin kahden kerran jälkeen nukuttamiseen. Kannoin omaan sänkyyn ja sanoi, että nuku päikkärit sitten siellä. Poitsu laittoi kiltisti pään tyynyyn ja veti pitkät päikkärit. Ennen oli nukkunut sisällä vain lyhyitä pätkiä. Hoidossakin nukkui ulkona tuohon 1,5 vuoden ikään saakka.

Vierailija

hoidossa alkoivat vihjailla että helpompi olisi laittaa muiden kanssa sisälle... Eli vajaa 2-vuotiaaksi nukkui ulkona. Samoin ajattelin toimia tämän kakkosenkin kanssa.Meillä ainakin lapset nukkuvat huomattavasti paremmin, pitempään ja rauhallisemmin ulkona.

Vierailija

Meillä tytär 9kk nukkuu kaikki päikkärit ulkona. Ajattelin sitten kokeilla sisällä nukkumista, kun aletaan ulkoilla toisella tapaa, eli kun tyttö opii kävelemään ja voidaan mennä ulos " leikkimään" . Saa nyt mukavasti raitista ilmaa ja päivänvaloa ulkona nukkuessaan. Kun ei viihdy erityisen hyvin rattaissa istumassa, niin kävelylle lähteminen ei ole kovin hauskaa puuhaa ja näin ollen nukkuminen ainoaa ulkoilua.

Vierailija

Eli aampäiväpäikkärit nukkuu parvekkeella, mutta kun vaunuissa unet jäävät aina tosi lyhyiksi ( max 1h), niin iltapäiväpäikkärit nukutaan pinnasängyssä ja nyt parina viime päivänä on vedellyt 3 h unta. Yleensäkin nukkuu paremmin sisällä. Kauheesti ei vaan voi mitään ääneksästä samanaikaisesti puuhailla. Meillä kun viihdytään ihan suht hyvin vaunuissa/rattaissa niin lenkkeilyä harraatetaan päivittäin ainakin tunti. Yleensä tyttö myös nukkuu puolisen tuntia näiden lenkkien aikana. Sitten vielä sisällä unoset, jos jää väsy.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat