Hyviä allergialääkäreitä pk-seudulla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joudun viemään tyttöni (4 kk) allergialääkärille iho-oireiden takia, varmasti tehdään myös allergiatestit. Asumme Vantaalla. Onko suosituksia hyvistä/lapsiystävällisistä lääkäreistä Vantaalla/Helsingissä? Kiitos etukäteen :).

Kommentit (9)

Vierailija

Hoitanut nyt 5-vuotiasta tytärtämme reilun kahden vuoden ajan. Olemme olleet saamaamme palveluun erittäin tyytyväisiä. OLemme käyneet hänen luonaan Myyrmäen Pikkujätissä.

Vierailija

Sorvan Ritvaa, joka ottaa vastaan ainakin Myyrmäen Pikkujätissä, Dextrassa ja Vielä Ruusulankadun lääkäriasemallakin.Aloimme käymään hänellä 4kk:sen pojan kanssa pari vuotta sitten ja edelleen hän on allergialääkärimme.Suosittelen lämpimästi.

Vierailija

Hän siis toimii Ruusulan lastenlääkärikeskuksessa, joka nykyään kuuluu Mehiläiseen. Ritva Sorva opettaa tai on opettanut myös allergioihin erikoistuvia lääkäreitä. Hyvin kiireisen oloinen lääkäri vastaanotolla, mutta ottaa vakavasti potilaansa ja on hyvin asiantunteva lääkäri. Suosittelen.

Vierailija

Liisa Kuikka ja Ritva Sorva ovat hyviä molemmat. Kuikka välttää kaikkea turhaa testailua pieneillä. Sorva taas toisen tyylinen, mutta asiantuntevia ovat molemmat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat