Tarkoittaako tämä ettei lääkärin lähetettä tarvi?

Vierailija

INFLUENSSAROKOTTEET

28.09.2005Rokotus-Pulssista (2 krs) ilman ajanvarausta arkisin klo 8-18. Rokotteen hinta: 18 ¿

Kommentit (8)

Vierailija

mutta aikuisilla on mahdollisen influenssan sairastamisen jäljiltä MAHDOLLISESTI parempi vastustuskyky kuin pienillä lapsilla.Lapsipotilaiden runsaus voi paljolti selittyä käyttäytymisellä, joka altistaa heidät tartunnalle aikuisia useammin. On myös mahdollista, että ikäryhmien välillä on joko hankittua immuniteettia tai ns. luonnollista immuniteettia koskevia eroja, joilla on vaikutusta tartunta-alttiuteen ja taudin kulkuun. Ihmisen tavanomaiset influenssavirukset ovat voineet aikaansaada vähäisen immuunivasteen H5N1-viruksen sisärakenteita kohtaan ja ihmisen H1N1-virukset ovat voineet indusoida vasta-aineita H5N1-viruksen pinnan N1-rakennetta (neuraminidaasi) kohtaan. Tehokkaimmin suojaava immuniteetin osa, vasta-aineet H5N1-viruksen H5-rakennetta kohtaan, puuttuu käytännössä kaikilta ihmisiltä.(ktl:n sivuilta)

Vierailija

on lapsille kuitenkin oltava lupa lääkäriltä, ainakin pienille. Tai itseasiassa pienet saa reseptin, jolla rokote itse haetaan apteekista ja oma terveydenhoitaja neuvolassa pistää. Ja mikään tamiflurokote se ei ole MUTTA itseasiassa se on ainut rokote joka on olemassa!!!!!!!! ja sitäkin vain rajallinen määrä meillä Suomessa. Voi olla ettei mitään hyötyä pandemiaa ajtellen mutta voi olla että jotain onkin, kukaan ei tiedä...ei tiedetä tamiflustakaan. t. meillä on koko perhe rokotettu

Vierailija


Tamiflu ei ole rokote, se on lääke.Tällä hetkellä jaettava rokote on siihen " ihan tavalliseen" influenssaan, joka kiertää pohjoista pallonpuoliskoa joka juuttaan talvi (hivenen muuntuneena niin ettei edellisen vuoden rokote tehoa).

Vierailija

Juuri terveyskeskuksessa sanottiin, että meillä suomessa ei ole lintuinfluenssaan mitään rokotetta vielä, koska sitä tautia ei edes ole. Ja jos sellainen tulee niin kyllä ohjeita miten pitää toimia tulee sitten.

Eli siihen ei ole mitään lääkettä vielä eikä rokotetta. Rokotteet ovat vasta kehitteillä.

Vierailija

iHAN OIKEESTI OTTAKAA SELVÄÄ ENNEN KUIN AVAATTE SUUNNE... EI MITÄÄN TAMIFLU-ROKOTETTA OLE..sama kuin kissa ja koira olisi sama eläin...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat