onko joku joutunut syömään masennus lääkketiä synnytykseen asti?

Vierailija

ei siis ole pystynyt oman terveyden ja jaksamisen takia lopettamaan? onko vauvalle tullut vieroitus oireita? mulla on nyt meneillään lääkkeen (zoloft) lopetus ennen synnytystä ja lääkäri vaan sano et jos ei pysty oleen ilman niin voi kyllä jatkaa jos ei tosiaan pysty olemaan ilman. itselläni ei ole tullut mitään oireita et varmaan tämä nyt loppuu mut ihan mielen kiinnosta kyselen et jos pian joutuukin aloittaan uudestaan..

Kommentit (3)

Vierailija

Ei silloin kannata lopettaa synnytysmasennukseen saamaansa lääkitystä vaan jatkaa lääkkeen ottoa niin kauan että paranee. Masentunut äiti ei välttämättä ole huono äiti ja elämähän ei ole koskaan täydellistä, eikä sen pidäkään olla.

Vierailija

sekä hormonaalisesti, että elämäntilanteena todella kuormittavia, ja niin iloinen asia kuin lapsi onkin, ei se masennus (sairautta) paranna. Pieni lapsi kärsii aina äidin masennuksesta. Tässä vaiheessa kai enää turha jossitella, mutta eikö olisi ensin kannattanut yrittää hoitaa oma masennus ja burn-out pois ja vasta sitten ryhtyä lapsentekoon?T: Yksi, jonka paniikkihäiriö paheni todella pahaksi lapsen vauvavuoden aikana

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat