Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valitaan paivakoti lapselle?! Pitaako kayda tutustumassa, soitella kaikkiin alueen paikkoihin, tiedustella paikkoja jne.?

Vierailija

Tuntuu raskaalta prosessilta, kun en tiedä asiasta yhtään mitään! Mistä voisin tietää tämänkin alueen hoitopaikoista, että mikä on hyvä???!!!Vinkkejä, anyone? Oletteko tehneet kattavan tutkimuksen vaihtoehdoista ennen kuin olette laittaneet hakemuksen vai oletteko vaan laittaneet lähimmän vaihtoehdon ensimmäiseksi?

Kommentit (3)

Vierailija

Katso ensin puhelinluettelosta tai netistä, mitä päiväkoteja (niin yksityisiä kuin kunnallisiakin) lähiympäristössäsi on. Helsingin tilanteesta voit hakea tietoja sosiaaliviraston sivuilta http://www.hel2.fi/paivahoito/index.htm. Sivuilla on tietoa myös perhepäivähoidosta.Kiertele katselemassa ensin ulkoiluaikaan (yleensä aamulla 10-11 välillä ja iltapäivällä 15-17 välillä). Jos touhu näyttää mukavalta ja piha kivalta ja turvalliselta, niin voit mennä juttelemaan ja pyytää päästä sisälle katsomaan.Muista myös, että välttämättä et saa lastasi haluamaasi päiväkotiin, jos siellä on ryhmät täynnä.

Uusimmat

Suosituimmat