Onko teillä jo äp-toppahaalari käytössä?

Vierailija

Ilmat ovat aika kirpakkaat ja tuuliset ja mietin mitä laittaa päälle lapselle kun tuntuu että paleltuu vielä ja flunssakin on päällä. Rattaissa kuitenkin istuu ja nukkuu vielä, ei kävele, joten järjen mukaan tarvitsee lämpimänpää päälle kun liikkuvat lapset?

Kommentit (10)

Vierailija

Ite ajattelin pukea pienoiselle vielä kevyttoppiksen ja sinne alle kunnolla vaatetta, ehkä kuitenkin kohta olis aika siirtyä toppapukuun.

Vierailija

Laitan siis sisävaatteet ja ton äp-toppapuvun. Ei oikein viitisisi liian vähänkään laittaa päälle, tai siis liian ohutta, kun tosiaankin flunssakin on lapsella.

Kaameeta pähkäilyä tämä vaateasia näköjään... Kesäkelit helppoja ja pakkaset mutta tämä syksy ja kevät tuottaa meikäläiselle harmaita hiuksia. Toisaalta parempi laittaa hiukka liikaa ja saa sitten pois otettua kun että laittaa liian vähän.

Vierailija

Ehkä sellaiselle lapselle, joka vain istuu rattaissa, mutta ei kuitenkaan enää pysy makuupussissa, voisin laittaa jo jonkun ohuen toppapuvun.

Vierailija

Tuleeko liian kuuma? Ikää on 8kk ja tosiaan ei " tee muuta" kun istuu rattaissa mutta makuupussissa ei enää ole. Meidän toppahaalari ei kauhena paksulta tunnu, olemme saaneet toisen mitä ajatteli talvella pakkasilla sitten käyttää, reiman babyversiota missä on karvavuorikin pyllyn alla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat