Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

ärsyttää tuo äp toppapuku!!

Vierailija

se on niin iso ettei siihen oikeen hyvin saa vastasyntynyttä puettua..meillä ainakin esikoinen joutu ihan hukkaan haalariin kun yritti laitoksella kaukaloon vielä tukkia. pitää varmaan lähtä ostaan pientä toppahaalaria et saa seuraavan tulokkaan tuotua kotiin.. minkähän kokoisen sitä ostais.. jääköhän 62cm miten äkkiä pieneksi..

Kommentit (11)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


et laita vauvalle pakkasella ulos toppapukua mutta autoon kyllä? onko teillä auto kylmempi ku ulkoilma?


mutta jos laittaa villapuvun, makuupussin ja vielä kannelliseen kantokoppaan vaunuihin niin kyllähän tarkenee. Pointti ei ole vauvan vaatekerroissa vaan mukaan voi laskea noi päällelaitettavatkin kerrokset eli makuupussit ja ylimääräiset peitteet (niitä ei autonistuimessa istuessa ole).

Vierailija

Nyt 8kk:n iässä äp:n haalari on vielä vähän reilu, mutta oikein käyttökelpoinen! Meillä tosin on siro vauveli, jolle muutenkin 50cm ja 56cm vaatteet meni hyvin aika pitkäänkin.

Vierailija

Ihan vastasyntynyt ei paljon kyllä tarvi toppapukua, kun villavaatteet kevyttoppapuvun alla riittää makuupussissa vaunuissa nukkuvalle vauvalle aika kylmilläkin ilmoilla. Toppapuku ei hengitä, tosin esim. auton kaukalaossa istuvalle toppapuku on hyvä.

Vierailija

mutta raha tilanne on muutenkin tiukka ja kaksi äp toppapukua tuolla oottelee käyttöä mut jospa tämä tästä..piti vaan jossakin käydä valittaan..

Uusimmat

Suosituimmat