Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päiväkodin hoitajat

Vierailija

Voisitteko edes esittää että katsotte lasten perään pihalla. joka kerta kun haen lapset tarhasta niin naiset on rivissä juoruilemassa. ja aihe taitaa olla me vanhemmat..

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Tiedän toki, että näitäkin löytyy, mutta siihen VOI puuttua ja ottaa yhteyttä päiväkodin johtoon! Todella vastuullista työtä lasten valvominen on, ei siinä pitäisi pystyä paljoa juoruamaan. Uskon kuitenkin, että suurin osa hoitajista ymmärtää tämän ja toimii sen mukaisesti.

Vierailija

vaan vain hoitajilla on oikeus (esim. ihmetellä vanhempia jotka vievät lapsen lomansa aikana hoitoon, kuten tänään eräässä ketjussa) valittaa netissä ja AV:lla. Jos yhtään lohduttaa, niin en minäkään tätä aiemmin tiennyt.

Vierailija

päiväKOTIIN, onko niillä sitten toinen paikka jota kutsutaan ILTAKODIKSI!Sana on 70-luvun poliitikkojen keksintöjä, että vanhemmat veisivät lapsensa hoitoon, niin ruvetaan kutsumaan paikkaa päiväKODIKSI. EI kai kukaan oikeasti usko, että se on KOTI???Parempi nimitys ko. laitokselle olisi lastentarha. Tarhassahan lapset ovat eivätkä KODISSA.

Vierailija

Kyllä ne sosiaaliset kontaktit pystyy hoitamaan katse lapsissakin (ainakin meidän lasten päiväkodissa näköjään tähän pystyvät). Olen ihan tietoisesti kiinnittänyt huomiota hoitajien sijaintiin lapsia hakiessani ja yleensä pihalla on tuossa puoli viiden jälkeen 5-6 hoitajaa, joista pari saattaa keskustella keskenään samalla lapsia vahtien, yksi tai kaksi keskustelee lasta hakevan vanhemman kanssa ja 1-2 on yksinään jossain syrjemmällä.Isossa päiväkodissa on omat huonot puolensa, mutta on näitä hyviäkin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat