*******SUURI ÄP-GALLUPPI********

Vierailija

Ollaan kaveripiirissä tultu siihen tulokseen, että suosikki-äp:n värit olisivat seuraavat:- puhdas valkoinen

- kirkaanpunainen

- kirkaansininen

- lehdenvihreä

- kirkaankeltainenEli ihan perusvärit. Kuvioina mieluiten korostevärillisiä kanttauksia, raitoja eri paksuisina yhdistelminä, ehkä jotain nalle-/lentokone-/junakuvioita (ei liian poikamaisia). Näin puvut ja vaatteet olisivat ihanan raikkaita, suomalaiselle lapselle sopivia.Kuinka moni olisi samalla kannalla? Perustelut niiltä, jotka ovat vastaan, kiitos.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Minä pidän erityisesti valkoisista vaatteista vauvoilla. Joku väitti, että puklu lika ei lähde niistä, mutta en ole huomannut tällaista ongelmaa. Väittäisinpä jopa, että värikkäässä kankassa puklut näkyvät vähintäänkin yhtä hyvin kuin valkoisessa.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


VÄREINÄ punainen ja sininen eivät oel neutraaleja värejä.-Neutraalilla en myöskään tarkoittanut sellaisia värejä jotka sopisivat tytölle että pojalle.


Mitä sitten tarkoitit? Millä tavalla eivät ole neutraaleja? Että ne eivät ole neutraaleja siksi että monet mieltävät ne tyttö- ja poikaväreiksi, vaikka sinä et? Vai mitä?t. 18

Vierailija

harmittaa aina sen jälkeen kun paperit on lähettänyt kelaan että ottaa tuo äitiyspakkauksen rahana niin johan on kaikki ilmoitus taulut täynnä ilmoituksia jossa kysellään äitiyspakkausta...täällä kun nyt on puhetta tuosta seuraavasta paketista ajattelin että kun en ole sitä itelleni ottamassa (siis vuoden 2006 pakettia) löytyiskö täältä ketään kiinnostunutta ostamaan multa sellaisen kun saisi sitten halvemmalla kuin suoraan kelalta tilattuna ??

Vierailija

jos siitä ei kelalle ehdota. palautetta siis sinne missä niistä pakkauksista päätetään. täällä niille ei kukaan mitään voi. tuo kuulosti kivalta ehdotukselta.

Vierailija

eikö pojat saa kuitenkin olla " poikamaisia" (en tarkota macho-meininkiä) ja tytöt sitten " tyttömäisiä" .

On erilaisia tyttöjä ja erilaisia poikia, mutta sukupuolella on väliä.

Ei kai meistä tarvitse tulle neutreja, että olisimme avarakatseisia?

Vierailija

Harva asia oksettaa minua yhtä paljon lasten maailmassa kuin tyttö- ja poikaväreistä puhuminen. Halooo!!! Kuka kumman hitleri päätti että värit ovat yhtäkkiä sukupuolisidonnaisia??? Siinä ei ole mitään järkeä. Surullista katsoa lapsia päiväkotien pihoilla: kaikki sinisissä tai punaisissa haalareissa. Ja kaikki tietävät taatusti kummat ovat tyttöjä ja kummat poikia. Yök. Vähän aikaa sitten oli Prismankin mainoksessa haalarien kohdalla maininta tyttö- ja poikavärit. Jaiks! Omasta lapsestani kasvatan hiukka avarakatseisemman...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat