Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vikingin goretexit ja liian kapea varsi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko muilla tullut vastaavaa ongelmaa eteen, että vikingin goret eivät mahtuisi villasukan kanssa jalkaan kun jalka ei mahdu silloin varresta sisälle? Kenkä ei siis aukea varresta tarpeeksi alas. Ilman paksua sukkaa kenkä sujahtaa kyllä ihan hyvin jalkaan.Ostin kegät sovittamatta niitä villasukan kanssa kun ajattelin, että tottakai se sopii kun pohjan pituudessa on varaa hiukan reilu 2 cm.Jos käyn vaihtamassa kengät numeroa suurempiin niin onkohan se noin 3 cm liian paljon varaa yksivuotiaalle? Vai onko se varsi silti liian tiukka? Jos hommaan jostain ohuet villasukat tai vaikka kahdet päällekkän itse neulottujen villasukkien ja puuvillasukkien tilalle, niin olisiko se tarpeeksi lämmin systeemi?Tai sitten pitää vaihta toiseen merkkiin. Mites Elefantenin varsi, onko tiukka?

Kommentit (2)

Vierailija

Käynti- ja kasvuvaraa kun suositellaan kengässä olevan 1.5cm, korkeintaan 2cm. Sen suuremmat haittaavat jo kävelyä ja eivät tue jalkaa.

Meillä on ollut Pionin nahkaisia talvikenkiä ensiaskelkenkinä mutta eipä taida nekään mitenkään kauhean leveät olla.

Vierailija

suosittiin ensikengissä aina nauhallisia malleja joissa riittää tuota säätövaraa säätää nauhoilla aina sopivaksi sukan mukaan.

Pienellä kulkijalla kun se kenkä on hyvä olla tukevasti jalassa eikä saakuitenkaan puristaa jalkapöydästä.(verenkiertokin häiriintyy)

Nauhallisia ainakin tepsut,pionit goretex kengissä ainakin ennen elefanten.

Uusimmat

Suosituimmat