Beckhamien avioliitto huijausta, avioituivat rahan takia

Kommentit (7)

Vierailija

Asianajaja oikeudessa: He avioituivat rahan takia.

Sen sai oikeusistuin Englannissa kuulla eilen.- He ovat kyynisiä hurskastelijoita jotka esittävät väärää kuvaa itsestään, sanoo asianajaja Richard Spearman.

David Ja Victoria Beckhamin avioliitto on sopimus jolla huijataan yleisöltä rahaa.Joulukuun viides päivää alkaa oikeudenkäynti joka voi antaa ainutlaatuisen ymmärryksen Beckhamien yksityiselämään.Pariskunta on kieltänyt News of the Worldin lehtijutun jossa väitettiin että heidän avioliittonsa olisi luhistumisen tiellä että David murtuu kaikkien riitojen seurauksena ja että Victoria olisi sairastunut psyykkisesti odottaessaan Cruzia.GlamourjulkkiksetPerhe on kerännyt valtavan omaisuuden ennen kaikkea tavaramerkki Beckhamin avulla, News of the Worldin asianajaja Richard Spearman sanoo.

Kuva jota he myyvät on että he ovat onnellisesti naimisissa, puhdashiuksisia ja glamourjulkkispari. Tämä kuva on antanut heille kymmeniä miljoonia puntia.Viime vuonna osapuolille annettiin mahdollisuus tuoda esiin väitteensä ennen kuin oikeudenkäynti alkaa joulukuussa.Onneton avioliittoSpearman vaatii mahdollisuutta ennennäkemättömään tv-materiaaliin, puhelinlaskuja joista käy ilmi että David lähetti tekstiviestejä kymmenille naisille.Näillä keinoin hän aikoo todistaa että Davidin ja Victorian avioliitto on kaukana täydellisestä mitä he näyttelevät julkisuudessa.

Onko avioliitto onneton riitojen ja Davidin uskottomuuden vai onko se onnellinen? Me pidämme kiinni siitä että se on onneton.Hugh Tomlinson edustaa Beckhamin pariskunnan joka ei ollut eilen paikalla.

Me emme kiellä että Beckhamit näyttävät onnellista kuvaa. Emme kiellä koska se on totta sanoi Tomlinson.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat