En tule raskaaksi, missä vika? :(

Vierailija

Sain alkuraskauden keskenmenon juuri ja sen jälkeen seuraavassa kierrossa tunnistin ovulaation ja seksiä oli harva se päivä, mutta silti menkat alkoi. Miksi en tule raskaaksi? =(

Juu onhan tämä lyhyt aika yritystä, mutta mikä voi olla vialla kun ei tärppääkään, vaikka on ovis ja seksiä ja kaiken pitäisi olla ok?

Kaksi lasta tärpännyt heti ekasta kierrosta.

Kommentit (4)

Vierailija

Voi hyvänen aika. Kun ei tärppää ekasta kierrosta, niin ollaan

paniikissa.

Mieti, millaista on odottaa tärppiä vuosi. Minulle se on tuttua.

Vierailija

Limakalvo voi olla liian paksu/ohut, alusta ei siis ole " otollinen" . Ja jos takana keskenmeno voi viedä hitusen aikaa että tilanne normalisoituu.

Pitkäaikaisessa lapsettomuudessa puhutaan myöskin elimistön allergisuudesta siittiöille. Elimistö yksinkertaisesti hylkii siittiöitä ja siittiön elinikä jää lyhyeksi matkalla munasolun luo, tai se ei pysty hedelmöittämään munasolua. Liian hapan elimistö aiheuttaa myöskin siittiöiden tuhoutumista...Ja on muistettava että meidän mieli vaikuttaa myöskin hormoonitasapainoon. Hormoonit huolehtivat täydellisestä balanssista hedelmöityksen hetkellä. Kaiken on oltava kohdallaan.

Vierailija

Meillä molempiin lapsiin hirmuinen yritys ja heti kun luovutettiin ja sanottiin että okei tulee jos on tullakseen eikä kytätty ovista niin heti seuraavassa kierrossa tärppäsi!Näin siis jo kaksi kertaa eli ei ihan sattumaa!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat