Meillä on kaaos kotona, mistähän aloittaisin tän selvittelyn?!

Vierailija

Kommentit (7)

Vierailija

Kiitti vinkeistä ja aloitin lasten kylvetyksestä just äsken ja sain ne päikkäreille saunapuhtaina. Nyt koti sit kuntoon kun ne nukkuu. onneksi keskuspölynimuri on niin hiljainen. Nuorempi pursotteli nestesaippuaa lastenhuoneeseen, joten lattianpesuainekin on jo valmiina ei kun moppaamaan. =) T;ap

Vierailija

Monesti tämä jo saa paremmalle fiilikselle, mutta jos oikein energiseksi herkeän niin jatkan sitten olohuoneeseen, viimeiseksi jätän makuuhuoneet ja lastenhuoneen. Useimmiten siinä sivussa pyörii pesukone ja tiskikone, ja kun siivous on tehty (miten laajasti milloinkin) tuuperrun sohvalle teekupin kera. Tai nettiin niikuin nyt.

Vierailija

vakavasti ottaen:

minä aloitan yleensä kaaoksen purkamisen (kun sellainen aina joskus arjen melskeessä pääsee syntymään) keittiöstä: astiat koneeseen, pöydät puhtaaksi. Sit imurointi ja tarvittaessa lattioiden pyyhintä kostealla.Sitten etenen olohuoneeseen, samat kuviot:imurointi, luutuaminen, pölyjen pyyhintä. Tavaroiden järjestely tietysti ensin, lapset tulee mielellään mukaan, kun otetaan keräilykisa tai joku muu leikki mukaan hommaan.Sitten makuuhuoneet.Sauna lämpiämään ja wc:n ja pesuhuoneen siivous.Lopuksi saunaan ja hyvää ruokaa vaikka uuniin hautumaan siivouksen ajaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat