Muita pienijalkaisia yli 1 vuotiaita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tyttö on 1v 3 kk ja vielä on käytössä 19 numeron lenkkarit. Talveksi ostin 20 numeron Vikingin Coretex-kengät ja toiset edullisemmat vettähylkivät kengät, joita nyt jo käytetään.Onko muita, joilla on noin pieni jalka? Kenkiä nimittäin on välillä haasteellista löytää...

Kommentit (4)

Vierailija

Ne vielä sattumoisin ilman kamalaa haeskelua löytyivät mutta samaan syssyyn piti alkaa metsästää talvikenkiä joita sitten haettiinkin. Kivat - merkiltä löytyi kokoa 20 olevat, joista muotoutui ihan passelin kokoiset pohjallisella, mutta jos olisi löytynyt niin koko 19 olisi ollut sopivin. Nyt ikää 2v ja kengän koko 21.

Vierailija

On syntyny joulukuussa ja kun täytti vuoden, ostin elefanttenin goret nro 19. Oli niin suuret, ettei pystynyt niillä kävelemään. Ensimmäisen talven tepasteli siis villasukissa + toppatöppösissä.Keväällä ostin adidaksen ja niken ensiaskel lenkkarit, molemmat kokoa 19 ja ne mahtuivat koko kesän ja vielä syksylläkin niin pitkään, kun niillä tarkeni, eli tyttö oli silloin noin 1v 10kk.Seuraavan talven käytti niitä goretexejä, mitkä ostin edelliseksi talveksi. Eli käytti numeron 19 kenkiä vielä 2v4kk ikäisenä.Nyt ikää on kohta 4v ja kengän numero on 24. Siskonsa käytti neljävuotiaana numeron 28 kenkiä, eli aika suuri ero :)Alussa oli kyllä todella vaikea löytää sopivia kenkiä. Meillä tyttö oppi kävelemään juuri talven kynnyksellä ja ensikengiksi piti siis ostaa talvikengät. Ne kun tuppaa olemaan vielä hieman väljää mallia, niin oli kyllä todella ongelma! Eikä sitten tarpeeksi pieniä löytynytkään.

Vierailija

...koska ei vielä kävele...mutta haastetta on ja haussa ovat...jalan nummero ehkä 16;(Ei taida niin pieniä löytyä edes suomesta??

Vierailija

Meillä 1v3kk ikäinen tyttö. Ensiaskelkengät kesäks iolivat kokoa 18, mutta himpun liian suuret, pienempiä ei löytynyt. TAlveks iostin elefantenin goret,koko 19, ovat valtavan suuret vielä..mutta eipä tuo pari päivää sitten hoksattu kävelyn jalo taito ole muutenkaan sitä luokkaa että ulkona vielä käveltäisiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat