Keskenmenon jälkeen ei jälkitarkastusta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Viikko sitten meni tuulimunaraskaus kesken. Samalle päivälle en saanut lääkäriaikaa, menin seuraavana päivänä. Lääkäri sanoi, että on hyvin kohtu supistunut (sikiöpussi tuli kokonaisena ulos, hän näki sen) ja että menee kotihoidolla itsestään eikä antanut jälkitarkastusaikaa. Ihan ok mun mielestä, mutta vanhemmat naiset, jotka asiastani tietävät, olivat ihan ihmeissään ja käskivät käydä vaikka yksityisellä jälkitarkissa.

Miten muilla? Onko teillä aina ollut jälkitarkastus? Ja kai tuo lekuri asiansa tiesi kun sanoi, ettei tarvita?

Kommentit (3)

Vierailija

siis alkuvaiheen keskenmenon jälkeen. ohjeeksi sain pitää silmällä oireita. eli jos tulee vuotoa, vuoto pitkittyy, on vatsakipuja tai outoa hajua niin sitten lääkäriin. ja ihan ok toivuin.

Vierailija

Heippa!Jos lääkäri näki, että raskauskudos ja sikiöpussi ja istukka on tullut ulos, niin ei tarvitse toimenpiteitä, kun kerran kohtukin supistunut.Kohtu ei supistu, jos siellä on " ylimääräistä" . Jos vuoto alkaa " haisemaan" tai yksi side ei riitä n. tunniksi tai kuume nousee ja kipuja vatssassa yläreisissä tai ristiselässä, kannattaa ottaa yhteys päivystykseen! Usein luonto hoitaa nämä tilanteet itsestään! Kyllä lääkärit Suomessa yleensä hoitaa/osaa asiansa! ;)

Vierailija

Eli minulla vuoti omillaan tämä raskaus pois,ja silti lääkäri antoi tarkistus ajan vielä 2vkn päähän,on kuulemma hyvä tarkistaa että kohtusupistunut hyvin takaisin muottiinsa.Eli aikalailla taitaa olla lääkäristä ja paikasta kiinni tuo jälkitarkastus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat