Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päiväunet ulkona - tarvittavat turvavarusteet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen tässä mietiskellyt seuraavaa. Meidän neiti ei vielä käänny, punge pystyyn tms., mutta se aika on varmasti enemmän kuin nopeasti edessä. Nyt meidän päikkärit nukutaan partsilla vanhoissa brion vaunuissa. Vaunuissa on vauvan alla vaahtomuovipatja + lampaantalja ja tyttö nousee vaunuissa aika " ylös" eli tytön massu on vaunujen yläreunan tasalla. Milloin te olette alkaneet käyttää turvavaljaita tms. turvavarusteita ja minkälaisia turvavarusteita suosittelette? Vai näenkö minä nyt vaan turhia peikkoja siitä, että tyttö ponkaisee itsensä unissaan vaunuista pois ja tippuu saman tien asfalttiin...

Kommentit (3)

Vierailija

Et sanonut, kuinka vanha vaavi on. Mutta aika nopeasti siirryttiin rattaisiin nukkumaan. Tai oikeastaan matkarattaisiin =)Nukkuu aivan yhtä hyvin valjaissakin. Eli hommaa valjaat, niin ei tarvitse pelätä..Kaikenlaisia onnettomuuksi kun sattuu ja välillä kuulee että vauva tippui tuolta ja sieltä. Varaudu ja osta valjaat. Kun joka tapauksessa, joudutte ennemmin tai myöhemmin ostamaan rattaat tai irtovaljaat.

Vierailija

Eli tytär jo 9kk, mutta nukkuu kaikki päikkärit ulkona. Makuupussi toimii hyvänä liikkumisen hidastajana ja itkuhälytin kohahtaa heti, jos tytteli vähän liikahtaa. On kyllä niin tottunut vaunuissa nukkuja, ettei edes yritä pungeta sieltä pystyyn. Herätessäänkin köllöttelee tyytyväisenä ja odottaa, että äiti hakee kyllä kohta pois.

Uusimmat

Suosituimmat