Millä IHMEELLÄ saan hellan levyt puhtaiksi? APUA!

Vierailija

En keksi mitään ja ovat kauhean näköiset. Liesisuojat kärähti vauvan väännettyä vähän lämpöjä päälle ja nyt niihin on menny kaikkea.. yök.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Ei kertonut mitään, piilotti kattilan kaapin perille ja joskus pari viikkoa myöhemmin sitten löysin sen ja ensin ihmeteltyäni peitin pohjan ruokasoodalla, lisäsin vettä, laitoin liedelle miedolle lämmölle ja 5 minuutin jälkeen pohja kiilsi kuin uusi. Tällä ihme aineella puhdistan myös kaiken muun pinttyneen lian. Mm tiskialtaasta tulee ihanan kiiltävä ja puhdas.

Vierailija

empiiristen kokemusten pohjalta totean, että palasokeri ei tepsi lieden levyihin, reunoihin kyllä.Sooda poisti uunista jonkin verran likaa ja levyilta ns. rasvat, eli mitä on roiskunut viereiseltä levyltä, muttei sellaista mustaa, palanutta likaa.Nyt on vaikuttamassa super10 suhteella 1:3, pian näemme toimiiko se.

Vierailija

Konetiskiaineella lähtee myös palaneet kattilan pohjista, kun ripottelee pohjalle ja laittaa vettä päälle ja antaa jonkun aikaa olla.

Vierailija

Sitä saa luontaistuote- tms- kaupoista. Purkki maksaa kaksikymppiä eli on tosi kallis, mutta se on aivan ässä tuote. Sillä saa puhtaaksi huiskis vaan monta semmoista paikkaa, joita varten edellisessä elämässä piti olla monta erilaista puhdistusainetta ja silti sai huhkia hiki hatussa.Puhdistan sillä keraamisen tason, " normaalin liesitason levyineen" mökillä, uunin (kymmenen kertaa tehokkaampaa kuin uuninpuhdistusaineet), pinttyneen kylppärin altaan jonka päällä meikkaan eli jossa on ihan kauheen tiukassa ne meikinjäämät muilla aineilla... jne. Lisäksi sillä on tosi helppo sillointällöin hangata puhtaaksi metallinen tiskipöytä ja altaat, tulee aivan säihkyvän puhdasta. Siitä pinnasta siis heti näkee että se on puhdas, siinä ei ole mitään ylimääräistä siinä pinnan päällä.Tän kaiken hyvän päälle se on myrkytön, turvallinen luonnontuote. Jos nyt jotain hankalaa pitää siitä sanoa. niin se on siis semmoinen tuote joka pitää huuhdella pinnalta pois.

Vierailija

Stockalla myydään tavalliseten levyliesien puhdistukseen liinoja, joilla levyt saa näyttämään kuin uudelta. Olen käyttänyt tätä konstia aina kn olen myynyt asuntoni ja ostajaa on pitänyt juksata.

Vierailija

Sitten sekoitat hiukan vettä (mielellään kuumaa) ruokasoodaan, levität tahnan liedelle ja annat vaikuttaa. Lopuksi huuhdot puhtaalla vedellä pois. Jos jotain tahroja vielä jää, lisää ruokasoodaa ja laske päälle kiehuvaa vettä, sitten vielä tiskiharjalla hinkkaat hiukan ja annat taas vaikuttaa ja taas hinkkaat loputkin pois.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat