Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

muita vähän päiväunta nukkuvia 1-vuotiaita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän neiti 1v ja tasan, nukkuu päiväunta yleensä vain tunnin-puolitoista, joskus menee kaksi tuntia hyvällä vieressä nukkumisella. yöt nukkuu n. 10-11 tuntia. Tilanne ei ole edes muuttunut yksiin uniin siirryttäessä, eli ennen nukkui kahdet unet 30min-tunti/kerta, nyt yhdet, yleensä 30min- tunti ja 15 min. Onko muita vähäunisia vuosikkaita?

Kommentit (3)

Vierailija

meillä poika (kohta 1v2kk) on ikänsä nukkunut lyhyenlaiset päiväunet. kesäkuussa aloimme yksille päiväunille, ja ne ovat suunnilleen aina sen 1,5 tuntia. ehkä jopa useimmin vielä vähän vajaa. joskus tosi harvoin menee 2 tuntia.

yöunet meillä kestävät noin 11-13 tuntia (n.20.30 - 8-9.30). päiväunille meillä käydään vasta yhden aikoihin, kun aamulla nukutaan suht pitkään..

neuvolan terkkari oli sitä mieltä, että ihan sopiva määrä unta tämän ikäiselle, vaikka joskus itseä hirvittää kun kuulee muiden samanikäisten nukkuvan kolmekin tuntia päiväunia yhteen soittoon...

Vierailija

Poika vuoden ikäinen just ja nukkuu noin 1h50min päikkäreitä. Eilen alle 1,5h. Ja yhdet unet siis. Aamu alkaa yleensä kello 7 ja yö puolestaan 19.30-20. Joskus yö voi olla lyhyempikin mutta silti päiväunet on mitä on. Muutaman kerran vauvana poika saattoi nukkua vaunuissa 3-5h!!! ja piti aika monesti käydä katsoon, onko se hengissä vielä. Nytkin saattaa herätä sängyssä alle tunnin jälkeen mutta kun on väsynyt, nukutan uudelleen. Tuolla taktiikalla unien pituudeksi saattaa tulla jopa yli 2h. Kai se riittää, kun ei se enempääkään nuku.

Vierailija

tyttö kohta 1v3kk ja on nukkunut jo pitkään 1,5 tunnin päikkäreitä. Pari kuukautta sitten kyllä nukkui vielä toiset päikkäritkin (0,5-1 t.) mutta ei enää. Yöllä nukkuu sitten hieman enemmän, n. 11,5 tuntia, ehkä 12. Mutta yllättävän hyvin tuo jaksaa vaikka yhdeltä herää päikkäreiltään ja klo 20 aikoihin menee yöunille... Kun nukkui kahdet päikkärit, meni nukkumaan " vasta" 21 aikoihin ja nyt siis tuntia aiemmin. Heräillään yleensä puoli 8 aikoihin, ehkä puoli tuntia ennen - puoli tuntia myöhemmin.-minskuliina

Uusimmat

Suosituimmat