Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nytkö te rokotutatte sitten perusterveet lapsenne normaaliakin influenssaa vastaan?

Vierailija

Älkää sitten ihmetelkö, kun lapsenne ovat jatkuvasti kipeitä. Hohhoijaa.. Sydänsairaiden yms rokotukset ymmärrän, mutta kun nyt jo taviksetkin marssivat rokotuksiin, niin hiukan jo huvittaa.

Kommentit (11)

Vierailija

Tai ei sitä Suomessa kukaan suositellutkaan, se oli joku EU-heppu. Ja tämä siis lintuinfluenssan takia. Jos tavallista influenssaa pelkää, ottaa sitten vaan rokotuksen ihan vapaasti. Mutta ei siihen mitään suositusta tosiaan ole.

Vierailija

infulenssa saattaa tulla,muttei niin pahana.

Suositellaan että lapset tänävuonna rokotettaisiin,kansanterveyslaitokselta ei vielä ole terv.keskukseen tullu kyl mitään ohjeita.Mut uutisissa näin oli.

Kyllä meillä lapset sairastelee kaikkea,et eiköhän muualta sit ota ton vastustuskyvyn kun infulenssasta.

Vierailija

Ihmiset ovat aina olleet hysteerisiä tuon rokotteen per

ään ( aiemmin vanhukset), mutta nyt jo työssäkäyvät perusterveetkin. EIköhän tosiaan säästetä ne niille, jotka siitä hyötyvät. Useimmille se tuntuu aiheuttavan vain haittaa tavalla tai toisella. MOni ei edes tajua sitä,ettei se auta tavalliseen nuhakuumeeseen mitään.T: ap

Vierailija

Influenssa ja tavallinen räkätauti ovat 2 tyystin eri asiaa ja tänä vuonna suositellaan myös meidän perusterveiden, varsinkin lapsien koska ovat lintuinfluenssassa ns riskiryhmää, ottavan tuon influenssarokotteen.

Syy suositukseen on lyhykäisyydessään se että hyväkuntoiseen elimistöön ei tuo mahdollinen l.inf ihan niin helpolla pääse iskemään.

Uusimmat

Suosituimmat