Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

10kk vauvan korvikemaitomäärä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Paljonko vauvelinne juovat korviketta päivässä..? Meillä on ruoka takkuillut nyt pitkään jo, ulos purskauttaa ruokia, vähän päätyy masuun. Tyttö on aina kyllä ollut pieniruokainen..Osaatteko sanoa maitomääriä? Meillä ei syödä öisin, mutta päivisin menee joka ruoan välissä 160ml maitoa.. ja unille juo maitoa.Koska eroon tuttipullosta? Osaa juoda lasistakin.

Kommentit (5)

Vierailija

Neuvolan tädin mukaan tämä em. määrä sisältää juotavan maidon ja maitotuotteet. Sama suositus myös vanhemmille lapsille.

Meillä menee maitoa noin 500ml päivässä, lisäksi ruokajuomana piimää nokkamukista ja välipalana noin 1prk jogurttia.Maito menee vielä tuttipullosta, mutta kovasti ollaan harjoiteltu tuota nokkamukia ja ihan tavallista juomalasia. Jos teillä maito menee hyvin lasista, niin siirtyisin siihen. Kokemuksesta voin sanoa, että mitä aikaisemmin tuttipullosta ja tutista pääsee eroon, sitä vaivattomampaa " vieroittaminen" .

Vierailija

Meidän tyttö, kohta 11kk, juo ruoan päälle vettä. Maitoa vain aamu- ja iltavellin yhteydessä yhteensä 5 dl. Välipalaksi kerran päivässä jugurttia.Vierailija

Meilläkin tyttö juo aika vähän maitoa, yleensä n 2dl päivässä.

Kysyin asiaa neuvolassa, ja vastaus oli 6-8dl maitotuotteita päivässä.

no maitoa hän ei yksinkertaisesti halua juoda enempää, ei oli kyseessä nokkamuki tai tuttipullo.

Aamu ja iltapuurolla hän saa maitoon tehtyä puuroa, lisäksi välipalana hieman jogurttia, joten eiköhän tuo 6dl silti nipin napin täyty!

JOstain syystä pelkkä maito ei vaan enää niin uppoa!

Uusimmat

Suosituimmat