Herätettiin TAAS pph aamulla

Vierailija

Eikä ollut eka kerta. Varmaan 5-6 kertaa näin on jo käynyt syksyn aikana. Vien lapseni hoitoon noin klo 7.45, eikä muita lapsia ole joka aamu vielä tullut. Rasittavaa! Kannattaisiko asiasta mainita pph-ohjaajalle vai nipotanko turhasta..?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

reilut 2 kk. Mielestäni tuota pommiin nukkumista tapahtuu aika usein siihen nähden... olisi lapsen kannaltakin mukavempaa, että hoitaja olisi valmiina ottamaan lapsen vastaan. ap

Vierailija

' Hei haloo! Onko muka niin kauheeta. Varmana tekee pitkää päivää tajuttoman pienellä palkalla. Joustakaa nyt ihmeessä vähäsen.'

Vierailija

Meidän poika menee hoitoon 7.50. noin.Ehkä kannattaisi kysyä pphohjaajalta tilanteesta. Milloin lapset ovat ulkona jos eivät ehdi mennä ulos aamupalan ja lounaan välissä. Milloin pph laittaa lounaan?

Vierailija

Äiti haluaa herätä kunnolla ja ehtiä laittaa puurot, ruuat, välipalat ym alulle että sitten päivällä ei tule kiire ja ehtii askarrella, touhuta lasten kanssa. Kummaa käytöstä kyllä lapsesi hoitajalla jos kerta ei ollut edes ensimmäinen, kannattaa mainita asiasta.

Vierailija

Hoitajan tulee olla valmiina ottamaan vastaan lapsen, kun hän sisään hoitoon tulee. Eli peseytyneenä ja pukeutuneena.( Ethän sinäkään mene työpaikalle yöpuvussa.) Aamupalan hän voi siinä samalla tehdä, kun lapset leikkivät.Ap, soita päivähoidon tarkastajalle. Hoitajasi ei toimi oikein. (Aikuisen oikeasti.)

Vierailija

että lepää tarpeeksi, jotta jaksaa hoitaa niitä lapsia pitkälle iltaan asti. Tuskin hänellä kummempia aamutoimeen menee. Kaikki eivät käy aamulla suihkussa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat