Vauva 9 kk ei suostu syomaan vellia tuttipullosta. Vauva on tahan saakka saanut vain tisumaitoa tisusta suoraan. Eli ei ole koskaan juonut ...

Vierailija

elämääni ja antaa hänelle vellituttipullon. Hän ei vaan suostu siitä imemään. Miten sitä voisi opettaa?

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

tossa iässä pullovauvatkin jo on aikaa sitte siirtyneet nokamukeihin.

eli tee puuroa illalla ja aamulla, voit syötttää lusikalla.

jos välttämättä meinaat vellille opettaa, mitä en ymmärrä, niin anna se velli nokkamukista!!!!!!!

Vierailija

Eli järjen köyhyyttä opettaa noin iso vauva pullolle varta vasten. Tuossa iässä siitä pullosta pitäisi pikku hiljaa opetella pois.Toinen asia on se, että ainakaan valmisvelleissä ei ole energiaa juuri lainkaan korviketta enemmän. Eli jos rintamaito ei riitä pitämään nälkää, niin tuskinpa sitten maustettu korvikekaan. Muutenkin tuon ikäinen saattaa heräillä ihan vain tavan vuoksi ja haluta rintaa ihan vain huvikseen, vaikkei niin nälkä olekaan.Minäkin kannatan vain sitä puurojen tuputtamista. Kokeile eri puuroja, keitä veteen paksu puuro ja löysennä ämmällä tai korvikkeella niin tulee lisää makua ja vielä hedelmäsosetta sekaan. Meilläkään ei paljas puuro mennyt, mutta auta armias kun sinne sekaan laitettiin persikkabanaani-sosetta ja maitoa! Ja sitä sosetta voi alkuun laittaa tosi reilusti ja sitten vaikka halutessaan vähentää, kun vauva puurolle oppii. Kokeile eri puuroja, on niitä muitakin kuin kauraa ja riisiä! Neljänviljan, venhä, ruis ja vielä kaikenmaailman tattaripuurot yms. Ja jos ei nämä kotitekoiset millään maistu, niin valmispuuroja on myös lastenruokahyllyt pullollaan! Sitkeyttä!

Vierailija

tee puuro veteen suht paksuksi, kuumaan valmiiseen puuroon kaada maitoa niin paljon et puuro löystyy ja jäähtyy syöntilämpöiseksi. meillä tyttö tykkää kovasti syödä sitä ,on just 10kk.

moni laittaa hedelmäsoseita puuron joukkoon, itse en ole kokeillut.

mutta tönkköä puiuroa ei syö kukaan, maito antaa makua puuroon, voit lypsää omaa rintamaitoa joukkoon.tai veden sijaan käyttää maitoa myö koko puuroon, silloin maukkaampaa.

Vierailija

Vauva oppii pullon ja sitten opetatkin kohta siitä pois....Miksi tehdä asioista monimutkaisia??Ota vauva syliin, lusikka käteen ja syötä. Niin yksinkertaista se on. Vellin sijasta suosittelisin jo puuroa, ei velli tuon ikäiseltä enää nälkää vie.Toinen asia: itse syötin esikoista 2 v 8 kk vuotta lusikalla kun ei muka " osannut syödä" itse (vähänkös olin hölmö). Toisen kanssa ei ollutkaan aikaa passata, joten 10 kk ikäiselle annoin kokeeksi iltapuurolle ison teelusikan ja 3 ½ v. veli näytti mallia vieressä. Ällistyin kun typy tyhjensi puolet lautasestaan ihan omin voimin ja siististi ja oli sangen ihastunut omiin taitoihinsa. Maidot juotiin päälle rinnasta.Niin että mihin 9 kk ikäinen sitä pulloa tarvitsee???

Vierailija

Velli on ihan turhaa kapistusta kenelle tahansa vauvalle, saati sitten noin isolle.Tiedäthän, että velli on lähes täysin korviketta.

Vierailija

ei ole mitään muuta kuin tyhjiä kaloreita. Kauravelliä olisin iltaisin antanut. Vauva syö tosi huonosti kiinteitä. Sylkee vain pois. Tai sitten oikein kunnolla päristelee ja ruuoat lentää kaaressa ja pitkälle. Että on ihan turha puhua, ettei olisi yritetty. Vauva luulee varmaankin saavansa tisumaitoa lopun ikänsä. Vain se tuntuu kelpaavan. Olisin niin toivonut sen lisäruoan menevän alas imemisentarpeentyydyttämisen voimalla.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat