tarvitsisimme lapsillemme hoitopaikan ja mielummin tarhasta, vuodenvaihteesta alkaen...tylyä kuultavaa paikkoja ei ole!

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

Hakemuksemme eksyi väärään paikkaan (yksityiseen päviäkotiin kunnallisen sijasta), koska meille annettin päivähoitoneuvonnasta väärää tietoa. Hakemus ei siis ehtinyt ajoissa tuohon 4 kk:n aikaan. Ei ole autoa, eikä siis ole mahdollisuutta raahata lasta tuntikausien bussimatkojen päähän päivittäin :( Jatkuukohan kotihoito sittenkin vielä...?

Vierailija

kunta velvollinen järjestämään hoitopaikan lähimmästäpäiväkodista vai jostain vain? Voivatko ne velvoittaa viemään perhepäivähoitajalle,onko päätös kenen? Jos työaikani alkaa 7,30 tasan niin työmatkaan menee 1 tunti niin jos päiväkoti aukee vasta 6,30 olisin aina myöhässä työpaikalta....onko kunta velvollinen löytämään päiväkodin joka aukee klo 6..........

Vierailija

Eilen just kävin viemässä tarhahakemuksen, kun sain tietää uudesta työpaikastani. Tarhan täti se vaan totesi että paikkoja ei ole. Mun on siis tarkoitus aloittaa työt helmikuun alusta. Toivottavasti 2-vuotiaani saapi edes jostain hoitopaikan siihen mennessä. Mistäs päin olet? Me asutaan espoon soukassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat