Rokottaako lapsi vaiko ei?

Vierailija

Rokotteiden tehosta, tarpeellisuudesta ja toimivuudesta ei todellakaan olla yksimielisiä. Oletteko jättäneet lapsenne rokottamatta? Mitä rokotteita koitte välttämättömiksi, jos mitään ja miksi?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Ei ihmisen immuunipuolustusjärjestelmä kykene torjumaan kaikkia bakteereita ja viruksia!Hyvänä esimerkkinä täysin viattomalta tuntuva " flunssa" joka onkin sitten vaan alkua. Tuberkuloosi,Polio, Hinkuyskä, Kurkkumätä, Maksatulehdukset, HIV, MRSA-bakteeri, Streptokokki, sieni-infektiot, herpes, klamydia, papilloomavirus...siinä ihan muutama pikkuesimerkki meidän kivoista pikku ystävistä tässä maailmassa...

Vierailija

nuori tai tyhmä tai kouluttamaton ja kotoisin jostain takahikiältä...jossa myös golf on turhaa ja matkustelu vielä turhempaa...ja luulee sitovansa lapsensa naruun...ainiin mutta lapsihan jatkaa sitä kotitilaa niin ei tartte kouluttautua edes ammattiin...

Vierailija

Rokotteista saatava hyöty on suurempi kuin mahdollinen haitta. Kuvittele että lapsesi sairastuu johonkin vakavaan tautiin vain kun et rokottanut.

Vierailija

jälleen kerran tutkittua tietoaRokko vai rokotus?Rokotuksia moititaan usein julkisuudessa siitä, etteivät nekään aina ole täysin turvallisia. Mitä vakavampi tauti on, sitä enem-män haittoja rokotukselle voidaan sallia.Tee testi. Kumman sinä valitsisit: tuhkarokon vai siltä suojaa-van piikin?Tuhkarokko MPR-rokotus(miljoona sairastunutta) (miljoona rokotettua)Kuolema 100 0Aivotulehdus 400 1Hidas aivo-

rappeuma (SSPE) 10 0Kouristuksia 5 000 300Lähde: KTLhttp://www.tiede.fi/arkisto/artikkeli.php?id=67&vl=2004jos haluat lukea lisää, katso linkki

Vierailija

Turhaa pikkukehon rääkkäystä on myös lapsen altistaminen vaikeille taudeille ja niiden komplikaatiolla, mahdolliselle vammautumiselle (esim polio) ja enneaikaiselle kuolemalle (esim maksatulehdukset ja maksasyöpä)....on paljon myös ammatteja joissa vaaditaan voimassaoleva rokotussuoja, puhumattakaan matkustelusta. Ihmiset liikkuvat ympäri maailmaa..ajattelitko kahlita lapsesi kotiin koko hänen loppuelämäkseen..Hemmetin tyranni.

Vierailija

heitti nuo luvut vinksalleen, uusi yritysTuhkarokko MPR-rokotus(miljoona sairastunutta) (miljoona rokotettua)Kuolema 100 0Aivotulehdus 400 1Hidas aivo-

rappeuma (SSPE) 10 0Kouristuksia 5 000 300Lähde: KTL

Vierailija

itse elämässään paljon, ja tieto pohjautuu vain suomen kaltaisiin terveysvaltiohin. Vertaappa afrikkaan, jossa lapsia kuolee päivittäin tauteihin, joihin meillä on suoja. Ehkä haluat maamme palaavan siihen aikaan, jolloin taudit todella riehuivat. Oma lapseni on saanut jopa ylimmääräisiä rokotuksia, koska olemme asuneet afrikassa ja oeln todella nähnyt lasten kuolevan silmieni edessä tauteihin, joita meillä ei enää sairasteta ja joihin suomessa ei enää kuole. Rokotusten ansiosta. Sinun rokottamaton lapsesi eläisi siis rokotettujen kustannuksella, mutta mitä teet kun hän tapaa kaupassa tautia sairastavan rokottamattoman joka yskäisee päin ja se on menoa sitten.

Vierailija

Lääkärikö sitten on jumala? Osa tutkimuksista ja lääkäreistä puhuu rokotusten puolesta. Osa tutkimuksista ja lääkäreistä taas niitä vastaan. Ja yhtä painavin argumentein. Eikä suinkaan ole kyse pikkukehon rääkkämisestä, eivät rokoitteet sitä ole kenekään tutkijatahon mielestä.

Vierailija

Rokottamaton lapsi loisii rokotettujen keskellä eli selviää ilman vakavia tauteja vain siksi, että rokotetut eivät levitä ympäriinsä niitä tauteja.

Vierailija

Kirjoittaja 16 on oikeassa. Täytyy olla joko hyvin nuori, kouluttamaton tai muuten vaan tyhmä jos ei tajua mitä tartuntataudeilla oikeasti tarkoitetaan...tai kotoisin takahikiältä josta ei koskaan mennä muualle kuin Seinäjoelle.

Vierailija

eikä miljoona sairastunutta ja miljoona rokotettua? Koska eiväthän toki läheskään kaikki rokottamattomat sairastu, ei edes suurin osa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat