Minkä ikäisenä lapsi kävelytuoliin

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkä ikäisenä olette laittaneet vauvan kävelytuoliin? Täytyykö lapsen osata jo ainakin kontata, vai riittääkö jos osaa istuaa ilman tukea?

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä pieni oli 5kk kun PÄÄSI kävelytuoliin. Jo ensimmäinen aikoinaan sai vehkeen samoihin aíkoihin käyttöönsä eikä tuo ainakaan kävelemään oppimista haitannut. Hän kun alkoi kävellä 9kk:n iässä. Ainoastaan selän pitää jaksaa kannattaa. Meillä hän istuu muutenkin niin en näe siitä mitään haittaa olevan. Suuri ilo se on ollut näille molemmille, jotka eivät viihdy yksin lattialla. Ei vaan kovin kauan saa istuttaa siinä. On muuten todella vinha olo kun huomaa lapsen yhtäkkiä olevan takana tuolinsa kera.

Vierailija

Sanoi kuitenkin, että jos sitä halutaan käyttää, niin voi käyttää lyhyitä aikoja siinä vaiheessa, kun lapsi seisoo jo ilman tukea.

Vierailija

Neiti kun oli jo tosi jäntevä ja menevä vauveli siinä iässä. Uskon, että on vähän lapsesta kiinni, koska voi laittaa siihen. Neiti lähti käveleen 10 kk:n iässä, eikä tuolista ollut kyllä minkäänlaista haittaa ! Isukin ja äidin mielestä tosi huippu keksintö....

Vierailija

Ei siis vielä kontannut. Ikää taisi olla varmaankin 8 kuukautta, jollen väärin muista.Itse en usko noihin puheisiin, että voi olla haitaksi. Meillä ei ainakaan kehitystä hidastanut, päinvastoin poika oppi kävelemään 10 kuukauden iässä. Ja terve kolmivuotias tänä päivänä...Ja meinaan kyllä laittaa pikkukakkosenkin kävelytuoliin kunhan se aika koittaa. Meillä se on ainakain ollut ykkösjuttu lapselle kun pääsee itse liikkumaan!-Nutty-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat