Graco Cosmic xtp - kokemuksia! Missä edullisin pääkaupunkiseudulla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli kohta edessä vaihto turvakaukalosta turvaistuimeen. Ollaan mietitty Graco cosmic xtp:tä. Kertokaa mitä hyvää/huonoa? Mistä löytyisi edullisimmin suurpääkaupunkiseudun alueelta?

KIITOS!

Kommentit (7)

Vierailija

Niittykummusta Lastentarvikkeesta. Ei ollut mitenkään edullinen, hinta taisi olla 329 euroa.Olemme olleet todella tyytyväisiä. Tosin ollut käytössä vasta pari viikkoa. Harkitsimme ensin Britaxin Two Way Eliteä, kun kaukalokin oli Britaxin, mutta nähtyämme kyseisen istuimen emme enää olleetkaan niin vakuuttuneita. Tässä Gracon istuimessa on paljon paremmat pehmusteet ja sivutörmäyssuojat Britaxin ollessa lähinnä vain " tuoli" .Mitään huonoja puolia en osaa oikein keksiä. Ehkä istuimen ollessa selkä menosuuntaan lapsen vöitä on hiukan hankala kiristää. Se kiristysnauha jää hassusti auton selkänojan ja turvaistuimen väliin. Mutta muuten hyvä istuin!Nalle ja poika 8kkKati05:

Lainaus:


Eli kohta edessä vaihto turvakaukalosta turvaistuimeen. Ollaan mietitty Graco cosmic xtp:tä. Kertokaa mitä hyvää/huonoa? Mistä löytyisi edullisimmin suurpääkaupunkiseudun alueelta?

KIITOS!
Vierailija

että mikä on edullinen, riippuu ostajasta. Maksoimme mielellämme tuon hinnan, vaikka Britax olisi ollut vain 190 euroa. Tämä Graco on niin paljon parempi!

Vierailija

Ostettiin ko turvaistuin viikonloppuna, joten kokemusta vasta muutamalta päivältä. Katsoin kanssa tuota autoliiton testituloksia ja sanoin niistä myyjälle. Oli hieman ihmeissään, hän tiesi vain Tekniikan Maailman testistä, jossa istuin sai 4 tähteä (/5).

Myyjä asensi istuimen valmiiksi. Istuin tulee todella ylös, joten lapsi näkee hyvin. Tuntuu todella tukevalta, kun sitä yrittää heilutella. Ainoa huono puoli on että vie tosi paljon tilaa, meillä on airbagin takia takapenkillä, ja edessä saa kyllä istua polvet koukussa. Joten kehottaisin että ensin kokeilette sitä teidän autoon ennen kuin ostatte!! Mutta ollaan me ainakin oltu siihen tyytyväisiä!

Vierailija

www.autoliitto.fi löytyy testituloksia. Kannattaa kurkata. Omakohtaisia kokemuksia ei ole mutta olemme myös hankkimassa uutta istuinta ja siksi aihe on mielenkiintoinen. Alla oleviin ominaisuuksiin ja moitteisiin verrattuna hinta tuntuu melko kovalta.Graco Cosmic XTP 2005

Arvio: välttäväTyyppi: Turvaistuin

ECE-luokitus: 0+/I/II

Ikäkategoria: 0-7 v

Painoluokka: 0-25 kg

Asennus: selkä menosuuntaanTurvaistuinta ei saa milloinkaan asentaa etumatkustajan paikalle, jos autossa on etumatkustajan turvatyyny.Kiitokset ja moitteet:

Turvallisuus:

+ hyvä pään tuki

- suhteellisen korkea kuormitus etutörmäyksessä, turvavyö osuu kaulaan

- keskimääräinen kuormitus sivutörmäyksessä

- vyön reititys hankalaa

- turvaistuin on epävakaa ajoneuvon istuimella ja liukuu helposti pois paikoiltaanAsennettavuus:

+ selkeät ohjeet ja varoitusmerkinnät

- väärin asentaminen on mahdollista

- lapsen kiinnittäminen istuimeen oikein on lähes mahdotonta

- asentaminen on erittäin monimutkaistaIstuinmukavuus:

+ hyvät pehmusteet

- epämukava säärituki

- lapsi ei näe hyvin ympärilleenKäyttömukavuus:

+ istuimen päällinen on konepestävä

- viimeistelyssä pieniä puutteitaYhteenveto:

Istuin vie paljon tilaa selkä menosuuntaan asennettuna, ja 6-vuotiaat lapset eivät mahdu siihen tilanpuutteen takia.

Vierailija

Ja olemme todella tyytyväisiä. Riippunee paljon auton koosta miten se istuin sinne sopii, meillä on myös takapenkillä, mutta eteen mahtuu oikein hyvin istumaan.

Vierailija

Kyseinen istuin maksoi ainakin eilen 299 e.

Pari väriä oli tolla tarjoushinnalla, normaalisti 329 e en kyllä muista mitkä värit ne tarjoushintaiset oli kun ohimennen kuuntelin esittelyä istuimesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat