Fisher Price: Geo Trax -junarata?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään kokemusta tuosta radasta? Onko lapselle mieluinen? Onko kestävä? Hinta? Kuka myy? Kannattaako ostaa tuo perus versio vai varustellumpi?

Kommentit (5)

Vierailija

Sitä on pikku hiljaa ostettu, nyt taitaa olla junanrataosuus kokonaan kerätty. Sittenhän siihen on olemassa muutama muukin kulkuneuvo ja niille omat radat ja ne kaikki saa yhdistettyä toisiinsa ja lopulta kun koko juttu on kasassa, taitaa siihen kuulua 3 tai 4 kauko-ohjattavaa kulkuneuvoa ratoineen. Meillä on nyt vasta se kauko-ohjattava juna +radat sille ja lapset (2v ja 4v) ovat siitä ihan innoissaan. Osat ovat muovisia ja ainakin meidän käytössä ovat kestäneet, tosin nostan isommat osat ja " moottoroidut" osat aina hyllyn päälle josta lapset eivät niitä itse saa, eli annan leikkiä niillä vain valvotusti, koska 2-vuotias voi vielä heitellä tavaroita ihan huvikseenkin.Kallein osa tuohon junanrataan on se, jossa on kauko-ohjain, kauko-ohjattava veturi ja jonkin verran radanpaloja (mm. tunneli), sen hinta taisi olla noin 60¿. Lisäksi olemme ostaneet ainakin kaksi tai kolme pakkausta tavallisempia radanpaloja, joiden hinta on muistaakseni 10-20¿/pkt.Jos aikoo ostaa koko sarjan (sitä varten pitää kyllä olla jo tosi iso lattia-alakin ;) niin kyllähän siihen taitaa upota useampi sata euroa, mutta pikku hiljaa ostaessa ei tule niin kalliiksi. Meillä sitä ostellaan synttäreiksi, jouluksi ym, ja isovanhemmillakin on tiedossa että meillä kerätään sitä, joten ainakin joululahjaksi on sitä kuulemma lapsille tulossa jonkinlainen pakkaus.Jo tuo pelkkä junamaailma on aika valtava, joten koko sarjaa ei ole todellakaan pakko kerätä, mutta meillä ainakin toistaiseksi jatketaan sen keräämistä, se tuntuu olevan miehellekin aika tärkeä juttu (ei ole tainnut olla yhtä hienoja ratoja 30 vuotta sitten ;D).Kyllä tuota sarjaa löytyy varmaan jokaisen kaupan leluosastolta, jossa nyt vähänkään on valikoimaa lasten leluista. Mm. Anttilasta löytyy, ainakin täällä meidän kaupungissa.

Vierailija

Olemassa on siis 1 aika iso peruspaketti jonka hinta vaihtelee paikasta riippuen 69,90-89,90 ja sitten on semmoisia erikoispaketteja 35,90-39,90 ja sitten niitä rataosia 15,90-19,90 ja joitain kulkuneuvoja 5,90-9,90. Kärkkäisillä (Ylivieskassa) on suurimmat valikoimat ja edullisimmat hinnat. Paketteja on siis todella monen laisia ja ilmeisesti nyt aika vasta on tullut jotain uutuuttakin koska tuossa peruspaketin kuvassa niitä osia ei edes näy ja meille tuli sellaisia ja niiden mukana oli niitä kokonaisuus kuvia niin sieltä löytyi nuo uudetkin jutut. Kauko-ohjattavia siinä kokonaisuudessa oli ainakin 6, 4 saa sellaiseen asemaan kiinni ja loput oli sitten irrallaan, en tiiä saisiko nuita asemia irrallaan. Itsekkin ajattelin että jos saadaan koko sarja kerättyä niin tarvitsee se oman huoneen. =) Odotan innolla että pääsen Ylivieskan kärkkäiselle jouluostoksille. Sukulaiset on aikonu antaa mulle rahaa että saan heidän puolesta ostaa pojille sitä joululahjaksi niin ei tule sitten samoja osia. =) Ja pojat on aivan hulluna tuohon! Niillä oli just viime viikolla synttärit ja kyllä ei muihin leluihin ole koskettu sen jälkeen ja kovasti odottavat joulua että joulupukki tuo sitä ja tätä, näyttävät aina siitä paketin kyljestä niitä osia. =)

Kestävyydestä en vielä tiiä kun tapaus on meilläkin aika tuore, mutta yleensä ainakin fisherpricet ovat laadukkaita ja sen vuoksi kalliimpiakin. Yhdessä tuttava perheessä tätä rataa on ollut jo useamman vuoden ja ainakaan perheen äiti ei muistanu että mikään olisi menny rikki. Tosin pikkupattereita kuluu. =)

Niin ja kyllä tätä löytyy varmaan marketeistakin, täällä Oulun lähistöllä ainakin Kaakkurin cittarissa oli ja tosiaan kärkkäisellä, mutta täällä siis Kärkkäisellä halvempia ja siellä Ylivieskassa on sitten vielä laajempi valikoima.

Vierailija

tosin vain yksi paketti, se iso loota, jossa kauko-ohjattava veturi, hiilikuormia, tukinlastauspiste, asema yms. Hinta taisi olla 89 euroa.Meidän leikkijäpoika on 2v ja hän leikkii radalla " toisinaan" , eli muutaman kerran viikossa. Tällä hetkellä noista junaradoista perinteinen Brion puinen on kovemmassa käytössä hänellä.Mutta ihan hyvälaatuinen tuo paketti tuntuu olevan, mutta hinta tuntuu kyllä kohtuuttoman tyyriiltä yhdestä lelupakkauksesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat