Mitä tarkoittaa lapsen-/vauvantahtinen imetys?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Miten vauva ilmaisee, että haluaa maitoa?

Kommentit (6)

Vierailija

imetetään silloin, kun vauva haluaa, eikä esim. odotella 4 tuntia jonkun säännön mukaan seuraavaa imetystä.Nälän tullessa viimeistään itku kertoo nälästä, mutta vauvan suun liikkeistä sen voi myös nähdä.

Vierailija

Kaikkein ihaninta lapsentahtisessa imetyksessä on että voit aina tarjota tissiä kun vauva huutaa. Yleensä se myös auttaa, oli vauvalla sitten nälkä tai vaan läheisyydenkaipuu.

Vierailija

eikä väsymyksestä. Viimeistään kokeilemalla selviää!!

Perusohje (en muista mistä): jos syötöstä on kulunut yli tunti, tarjoa kitinään/itkuun rintaa. Jos alle tunti, on joku muu " pielessä" .

Vierailija

myöhemmin sen oppii huomaan siitä vauvasta, koska on nälkä ja koska joku muu on huonosti ja se on tosi yksilöllistä. Meillä esim. kävi neuvolassa niin että th luuli että vauvan on nälkä kun hän maiskutteli suullaan, vaikka oikeasti vauva oli juuri syönyt hyvin, hänellä vaan oli sellainen tapa maiskutella, joka ei tarkottanut nälkää!!

Vierailija

, nyt myöhemmin paremmin erotan onko väsymystä vai nälkää vai mitä. Vauva ei voi imeä rintaa liikaa. Suositelen, että alkuaikoina joka kitinään ensin rintaa, sitten muut keinot!

Vierailija

Siitä tiesi että tyttö alkoi hamuta paitaa ja imeskellä nyrkkiään.

Jos ei heti saanut niin seuraavana itku.Toinen huusi sillä nuotilla että olis aika tankata.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat