vauvarokko englanniksi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

mikahan mahtaa olla vauvarokko englanniksi? en ole mistaan onnistunut sita loytamaan, ja mielellani koittaisin selittaa takalaisille isovanhemmille, etta ei meidan lapset tosiaankaan tee kuolemaa tai karsi vesirokosta ;-) sen verran on klassiset oireet molemmilla, etta ihan itsenaisesti pystyin tan diagnoosin tekemaan...

Kommentit (9)

Vierailija

.. mikä on rakenneultra englanniksi? jos täältä joku sattuisi tietämään. yritin lääkärissä selittää mutta ei päästy ihan samalle sivulle...

Vierailija

jai nimittain mietityttamaan se englanniksi, ja kysaisin ystavaltani joka on alle vuotisten osastolla sairaanhoitajana ja han ei tiennyt mita voisin tarkoittaa, vaikka mainitsin 3-day fever jne.Rakenne ultra taitaa olla Fetal anomaly scan raskausviikoilla 20-23.

Vaihtelee varmaan paljon sairaaloittain missa mitakin ultria tarjotaan. Meidan sairaalassa olisi vain ollut yksi ultra rv16 jos ei mitaan ongelmia, mutta minulle tehtiin useita.

Vierailija

ovat jenkkien puhekielessa juuri nuo three day fever ja sixth disease, pediatrit kylla tuntee latinankieliset nimet myos.

Rakenneultraa on taalla kutsuttu full fetal survey tai pelkka fetal survey tai sitten fetal structural survey.

Vierailija

eli 12, 22 ja 32 raskausviikon ultrat.Tutkimukset ovat " suomalaistyyppiset eli viikolla 12 niskapoimu, 22 rakenteet ja 32 lisaa rakenteita ja kokoarvio.

Vierailija

Taalla kanaalin toisella puolella esim paivakodissa sita ei tunnettu oleenkaan! Laakarilla emme kayneet kun oireet oli niin selvat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat