Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä kaikki ex-syysmasut??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Sen kerran kun tätänykyä tähän koneelle ehdin, niin en löydä teitä mistään : (

Cappuccino,riiamari ja kaikki muut, huhuu!!!

Meillä kärsitään ilmavaivoista ja muutoinkin meidän " pikku" prinsessa on osoittautunut aikas vaativaksi vauveliksi. Mutta ihana hän on tietysti!

Myös esikoisella on ollut rankkaa. Ensin äiti oli viikon sairaalassa ja kun viimein kotiutui,niin aikameneekin vauvan kanssa. Onneksi nukkuu hyvin päivällä, niin jää aikaa isolle siskolle. Päiväkodissa on vesirokkoa,joten sinnekään ei voi mennä.

Kirjoitelkaapa kuulumisia. Yritän ehtiä vähän useammin tähän koneelle!

Terveisin Kipa

Kommentit (1)

Vierailija

Enpä ole koneella montaa kertaa käynyt vauvan synnyttyä! Sellainen sylivauva on tuo meidän poika ja masukin vaivaa, että kaikki hetket joita vauva ei sylissä ole, menee kotihommia kiireellä puuhatessa.. Ja tietty isosiskojen kanssa touhutessa!Isosiskot (5v3kk ja 2v10kk) ovat olleet aivan ihastuksissaan. Pikkuveli-parka, saa välillä niin kovasti hoitoa että ihan säälittää se jatkuva vauvan " häiriköiminen" .. Vaan kun pusuja ym hellittelyjä ei kauheasti raaskisi kieltäkään! Harmittaa vaan välillä kun just kun saa vauvan nukahtamaan ja luulee että pääsee vaikka ruokaa laittamaan ilman että on vauva kainalossa, menee jompi kumpi silittelemään ja pusuttelemaan " iiiiiiihanan pikkuveljen" hereille...Nyt on harvinainen hetki: poika nukkuu parvekkeella ja tytöt leikkii nätisti keskenään! Vauva nukkuu yöt ihan hyvin, siis nukkuu ja syö, joskus on mahaa vähän yölläkin itkenyt mutta pääasiassa kyllä vain syö ja nukkuu. Mutta VAIN kainalossa.. No itsepä opetin! Niin ne on tytötkin nukkuneet, parisen vuotta siinä vieressä.. Niin musta ihanan turvallista ja söpöä! Päivällä nukkuu parhaiten ulkona.Ihanaa tämä on. Vauva syö hyvin ja maitoa tulee kivasti. Pulloa meillä ei ole käytössä, olen tyttöjäkin pelkästään imettänyt kun eivät ole pulloa edes huolineet.. Nyt ei pojalle ole pulloa vielä ainakaan kokeiltukaan -tuttia ei huoli millään, no ei ole kyllä oikein tytöillekään kelvannut.. Mutta ihan valmis olenkin vauvassa olemaan " kiinni" , onhan tää eka vuosi tosi symbioottista, mutta nautin siitäkin! Ekoja hymyjä poika on jo väläytellyt, mutta ihan vain muutaman kerran, siis sellaisia oikeita hymyjä. Unissaan kyllä virnistelee paljonkin, mutta niitä en " laske" . Ihana pieni tuhisija se on <3Nyt taas velvollisuudet kutsuu.. Kirjoitelkaahan muutkin syysmasut!-PrinsessaKeiju ja poika tasan 1kk!

Uusimmat

Suosituimmat