uskallanko vauvan kanssa matkalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kamala matkakuume iski, mutta hieman mietityttää millaista olisi lähteä Thaimaahan puolivuotisen kanssa. Matkakohteena olisi Krabi ja aika pari viikkoa. Vanhempani varasivat jo sinne matkan ja itsellä alkoi kutkuttaa myös. Kertokaa, joilla on kokemusta vauvan kanssa reissaamisesta. Onnistuuko ja mitä kaikkea pitää ottaa huomioon?Kommentit (3)

Vierailija

...tekemässä raskaustestin Krabilla ja tiedän paikan. Sinne voi mainiosti mennä pienen kanssa , varsinkin jos vanhempasi ovat siellä myös. Ainut mikä mieteityttää on se aikaero, että miten pieni siihen tottuu kun se aikuisellekin vie loman molemmista päistä muutaman vuorokauden.

Ja kyllä siellä on kuuma tuohon aikaan, että varjossakin palaa. Vauvalle siis ilmavia keveitä pitkähihaisiaja jalkaisia mukaan! myös itselle, mutta aikuisille niitä myydään siellä 50 sentin hintaan.

että tämmöstä nopeesti mieleen tulee. Mutta matkalle muuten vaan. Turvallinen, helppo paikka olla rentouttavalla lomalla.

Vierailija

olimme mieheni kanssa Krabissa helmikuussa(tuolloin olin 16rv)

paikka oli aivan ihana,tarkoitus lähteä talvella tai kevättalvella uudestaan Thaimaaseen,vauva mukaan...Kävimme jo elokuussa koko perhe Romaniassa,eli ne ja 4 lastamme(vauva oli 2 viikkoa vanha,desifioin rinnat ja kädet aina ennen syöttöä,vauva söi rela maitohappotippoja ja äiti myös)reissu meni loistavasti...lentokoneessa tyttö vain nukkui.

Tekeekö kone välilaskun,jos on lento yhteen putkeen on kyllä puoli vuotiaalle aika rankka...jos välilasku niin varmasti menee hyvin...

Vierailija

...useampaankin otteeseen. Vastauksia matkustaneilta on sadellut ja kokemukset useimmiten myönteisiä. Mekin ollaan lähdössä joulun tienoilla Etelä-Afrikkaan silloin 3,5 kk pojan kanssa.Kokemukset siis yleisesti myönteisiä, mutta tartuntatautien lääkäriltä, jolta kysyin rokotuksista yms., tuli kyllä ynseää vastausta. Että on HYVIN harvinaista, että noin pienen kanssa yleensäkään matkustetaan. Tämmöstä tää on pienellä paikkakunnalla, jossa ihmisillä on pieni maailma... Rivien välistä kuulsi SYVÄ paheksunta, että reissuun lähdetään. Ei kannata välittää, jos itse törmäät samaan. Itse valmistellut matkaa jo jonkin tovin ja todennut, että monet ovat matkustaneet pienempien ja isompien lasten kanssa onnistuneesti pitkienkin matkojen päähän.Hakutoiminnolla voit hakea matkustamisesta, lentämisestä yms. tietoa, monta ketjua on ollut.Matkaan vaan! :)t. Krista

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat