lastenkirjoja?

Vierailija

heippa. olisiko kellään suositella kivoja kirjoja (äiti lukee vielä). 6 ja 7 -vuotiaat ovat tykänneet esim. timo parvelan ella-kirjoista ja toivovat nimenomaan hauskoja kirjoja (äitiäkin naurattaa :)). mitä teillä luetaan?kiitos vinkeistä etukäteen! :x

Kommentit (3)

Vierailija

Tässä pikaisesti jotain.

Klassikot kestävät useammankin lukemisen, Astrid Lindgren, Elsa Beskow, Tove Janssonin alkuperäiset muumikirjat (osa on selkeästi kyllä vanhemmille, mutta esim. se komeetta-tarina tai taikurin hattu), Narnia-sarja (CS. Lewis), Burnett (Salainen puutarha), Pikku prinsessa. Osa näistäkin on kyllä vähän vanhemmille. Pekka Töpöhännät. Koiramäki-tarinat.

Jotkut tykkää Uppo-Nallesta, itse en sitä oikein jaksa. Konsta-kirjat.Perinteiset sadut, Grimmin, HC Andersenin sadut. Tuhannen ja yhden yön tarinat.Seikkailupuolella Zorro, Robinson Crusoe helppolukuisena versiona.

Vierailija

Kun poikani oli tutustumassa kouluun aikanaan, sanoi opettaja kesäläksyksi, että lukekaa lapsille kesän aikana mahdollisimman paljon. Luvut jää aivan liian vähälle nykyäänkin, pojan mennessä neljännelle luokalle! Joten tänäkin kesänä lukeminen saa olla kesäläksynä:) Aiheen vierestä tosin...

Vierailija

Risto Räppääjät on varmaan luettu kaikki, osa pariinkin kertaan. Nyt menossa Onneli ja Anneli. Heinähatut ja Vilttitossut on myös olleet kivoja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat