Näen miehen seuraavan kerran vasta 10 päivän päästä

Vierailija

Mies työmatkalla, ja nyt jo kova ikävä vaikka vielä 10 pitkää päivää odotettavana :(. Typeriä nämä pakolliset erossaolot.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

se ihanaa et mies aina kotona. Muutenkin pitkat tyopaivat, kotona joskus jo klo 18 yleensa vasta 19 jalk. ja matkoja 1-2vkoa kuukaudesta...mutta kun on kotona onkin sitten 100% isa. Ei tarvi kehoittaa vaipan vaihtoon, ja kannustaa minuakin harrastamaan kun on kotona. Mielummin nain, kuin aina kotonamies joka ei viitsi saati halua edes vaippaa vaihtaa ja esim. kavisi baareissa tms.

Vierailija

Toisesta lapsesta haaveillaan, mutta eipä paljo mahkuja kun mies ei juuri koskaan kotona...muutenkin kun on ongelmia tulla raskaaksi. Onneksi tammikuusta lähtien mies kotona illat=)

Vierailija

TOsin mulla on vähän eri tilanne kuin teillä, suhteemme on vielä tuore ja asumme erillään. Mutta miehen pitkien työpäivien( ja välimatkan) vuoksi emme näe ennenkuin perjantaina seuraavan kerran :,,( Tuskaaaaaaaaaaaaa

Vierailija

Mistä tiedät missä päin meidän miehet liikkuu? Epäilen ettei sinulla ole harmainta hajuakaan, ja minä ainakin tiedän tarkalleen missä mieheni milloinkin on (nykyajan tekniikka on niin hienoa)

Ja sinulle 9, se vaatii molemmilta puolisoilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä sekä rutkasti luottamusta. Kyllä lapset isänsä tuntee, eihän se ole kuin 10 päivää kerralla pois ja taas pari päivää kotona.

Ja se riemu kun iskä tulee kotiin, on jotain aivan upeaa!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat