Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mitä mieltä olet laajasta perheideasta?

Vierailija

pitäisikö lasten asua lähellä vanhempiaan, yhteyksien olla tiiviitä ja asioiden jaettuja? antaisitteko vanhempienne auttaa paljon ja ottaisitte heiltä tavaraa, jota tarjoavat?

Kommentit (3)

Vierailija

Me suunniteltiin kovasti tuon toteuttamista - että oltaisiin asuttu samassa pihapiirissä miehen vanhempien kanssa, samoin miehen sisarukset perheineen. Ollaan kaikki aina tultu niin hyvin toimeen... No, vietettiin sitten hieman enemmän aikaa yhdessä kaikki olosuhteiden pakosta ja oltiin tosi läheisesti tekemisissä jonkin aikaa, ja niinhän se kävi ilmi, että tosiaan oleellista meidän hyville väleillä on ne hajuraot ja omat elämät. Siinä sitten hiljaisesti haudattiin tuo yhteisasumissuunnitelma ja kaikki ovat nykyään varmaankin helpottuneita siitä, että kukaan ei sittemmin ole tuonut asiaa esille.

Vierailija

meillä ainakin isovanhemmat asuvat eripaikkakunnalla, mutta tykkäisin kyllä että lapsilla olisi muitakin aikuisia elämässä kuin me vanhemmat.. siis ei ollenkaan paha ajatus.

Vierailija

mutta monesti esim. työnperässä joutuu muutamaan...tuohan vaatii (ehkä) samalla paikkakunnalla asumisen.suomessa ollaan liian omanapakeskeisiä ja meidän-perhekeskeisiä mun mielestä. yleisesti vois ihan ystävienkin kesken harjottaa anteliaisuutta ja auttamista puhumattakaan sukulaisista!!

Uusimmat

Suosituimmat