Paljonko vion pyytää palkkaa...

Vierailija

Haen osastosihteerin paikkaa pääkaupunkiseudulta eräästä kansainvälisestä firmasta. Kuinka paljon uskallan pyytää palkkaa? Itsellä on tradenomin koulutus ja jonkin verran työkokemusta sekä hyvä kielitaito. Olen ollut yksityisyrittäjä, joten ei ole mitään kuusaa palkoista...

Kommentit (13)

Vierailija

Munkin täytyy sanoa, että opettele ensin kirjoittamaan. Itsellekin tulee tosi paljon kirjoitusvirheitä, mutta en tarvitse onneksi oikeinkirjoitusta töissä, ainakaan niin paljon kuin sinä tulevassa työssäsi. Kolme virhettä kahdessa lyhyessä tekstissä...

Vierailija

Muuten palkkatoiveeksi sanoisin 2500-2700e. Tosin jos olet mega-hyvä asemaan, pyydä enemmän, jos taas jotain vaadittuja taitoja puuttuu, pyydä vähemmän.

Vierailija

Että ei taija tuo palkkatoviomus ola se tärkein jutu...Oikeasti. Muista käyttää oikolukua kun hakemuksesi kirjoitat. Ja lue vielä itse läpi tarkoin monta kertaa. Jos pyydät reilua liksaa niin eiköhän työnantaja vaadi sen vastineeksi oikeinkirjoitustaitoa!

Vierailija

En osa sanoa osaston kokoa, mutta tehtävä on kuuleman mukaan " kohtuullisen haastava" . Kirjoittelen vappata hakemusta mihin pitäisi liittää palkkatoivomus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat